A KASINO 3. születésnapját követően közeledik a The Debut Band 15 éves születésnapi bulija, és a Cinema Hall is hamarosan betölti 6. évét. Ezt megelőzően viszont a klub szervezői még egy legendás éjszakára invitálnak bennünket, ahol nem mást, mint a londoni Paul Oakenfoldot látják vendégül.
Paul Oakenfold a világ dance zenei stílusának egyik legmeghatározóbb képviselője. Az angol producer és eredetileg trance DJ már a ’80-as évek elejétől jelen van a szcénában, ahol ez idő alatt több mint 100 olyan neves előadónak készített remixet, mint például U2, Moby, Madonna, Massive Attack, New Order vagy a The Rolling Stones.
A produceri munkák kapcsán nem csak az elektronikus zenei színtérre készített táncolható trackeket, hanem híres filmek zenei produkciójában is közreműködött. A Kardhal és a Mátrix Újratöltve filmanyagát is ő írta, de a Big Brother is tőle volt zeneileg hangos és olyan globális cégek kérték fel reklámfilmzenéik elkészítésére, mint a Coca Cola, a Toyota, vagy a Motorola.
Számos stúdió és mix albumai közül a 2014-es Trance Mission megidézte a jelenbe vezető múltat, de mi a Global Undergound 007: New York, a Great Wall, vagy a Tranceport albumok kapcsán ismerjük a legjobban, melyek elősegítették az elektronikus zene ismertségét és növekedését, még az előző évtizedekben.
Szerencsére a hosszú idő során Paul nem vesztett fényéből és még ma is aktívan járja a világot, hogy minden egyes fellépésével maradandó élményt okozzon a felhők fölé húzott, szórakozó közönsége számára. És mi is ezt reméljük tőle október 22-én a Cinema Hall táncterén.

Az éjszaka teljes egészében legendássá tétele úgy valósul meg, hogy Paul Oakenfold mellett két hazai legenda áll majd be a DJ pultba. Egyikük az a Slam Jr., aki talán a Strictly! csapat vezetőjeként a legismertebb és rendkívüli egyéniségével több, mint egy évtizeden keresztül volt az ország egyik elsőszámú DJ/producere. A másik kísérő legenda DJ Sterbinszky, aki az új évezred kezdetén elsők között vonult be a hazai dance történelembe, Discography című lemezével.
Ők erősítenek rá az angol elektronikus pionír fellépésére, mely nem csak önmagában, de remélhetőleg terjedelmében is exkluzív lesz!
Event csekk: https://www.facebook.com/events/271849203192756/
]]>