A CARBON sorozat először hozza el a magyar közönség számára a Neverending Records alapítóját, a techno behatárolhatatlan képviselőjét, Citizen Kain-t!
A szezon nyitását Enrico Sangiulianora bízták a Sing Singben, majd október elején a Deadcode&Friends is letolt egy tempós szombatot és most itt a következő techno attrakcióCitizen Kain a francia zászló színeiben érkezik Szegedre, hogy bemutassa a behatárolhatatlan, mély érzelmekkel átitatott techno elképzelését, Magyarországon először!

A Montpellierben felcseperedő Bruno Demougeot először még a punk rock és hardcore zenei irányzatokban élte meg magát. Tizenévesen saját zenekarában gitározott, de 1993-ban elkeveredett egy rave buliba, ahol az elektronikus zene ütemei magával rántották. Nem telt el sok idő és megvette magának az első pár lejátszóját és a hozzá tartozó keverőt, hogy belemásszon a DJ szakma világába.

A Depeche Mode, New Order, Joy Division behatások mellett a rave és acid stílusokon keresztül jutott el a számára igazán közeli house és techno vonalhoz, mely mára kiemelten a techno sajátos gyártásáig juttatta. Stílusa szinte meghatározhatatlan, a használható jelzők közötti kanyargások során eljuthatunk vele a mély sötétségbe, a hidegen nyers állapotokba, de a forró dinamikát is elérhetjük egy szettje közben.
2005-ben két társával elindította a Neverending Recordsot, mely 2009-ig pihent, de azótatöbb mint 60 EP-nek adott otthont és a kiadó jövője is fényesen ragyog. Kiadványai is jelentek meg itt, de a híres francia Noire Music, a Trapez Ltd, a Traum, a Phobiq is sajátjának tudja. Nem véletlenül a szakma is támogatja munkáit; Adam Beyer, Richie Hawtin, Dubfire, Monika Kruse, Dave Clarke, vagy Agoria is azok között van, akik elismerik zenei tehetségét, és remixelt már az elmúlt időkben például Egbertnek, Methodi Hristovnak, Paul Kalkbrennernek, Cosmic Boysnak.
Citizen Kain világkörüli fellépései mellett jelenleg egy különleges live act show-n dolgozik, mely teljes hang- és audiovizuális élményt csomagol egybe, mellyel várhatóan 2017-ben indul majd turnézni.
Előbb viszont még érkezik a Sing Singbe, hogy Gaga, Robin Futaki és a Massive Moloko társaságában október 29-én, szombaton bemutatkozzon a magyar közönségnek!
Esemény: https://www.facebook.com/events/1415079872132790/
]]>