Október 28-án pénteken, újra visszatér a 4DSOUND-dal már régóta együttműködő Stimming, aki ezúttal Maarten Vos csellistával fog közösen zenélni a 4D hangrendszerén.
Stimming karizmatikus produkciói telítve vannak az általa készített hangfelvételekkel és ritmikai építőkockákkal, amikkel egy sajátságosan szofisztikált és mégis befogadható, részletekben gazdag hangvilágot hoz létre. 2007-től dolgozik a hamburgi Diynamic Music kiadónál, ahol több mint 20 dala, számos EP-je és albuma jelent meg az elmúlt években. Legutoljára most áprilisban jelent meg az eddigi közös munkát megkoronázva Alpe Lusia című albuma, melynek több számát is a 4DSOUND-dal való együttműködés ihletett.
Stimming zenéjében a 4DSOUND a live zenéléshez történő visszatalálást jelentette. Az elektronikus zenei performansz újra fizikai aktussá válik, visszanyeri a szoros kötelékét az itt és most élménnyel, ettől egyszeri és megismételhetetlen produkciók születnek a 4DSOUND egyedi terében.
Erre a különleges alkalomra Stimming a Holland csellistát Maarten Vos-t hívta el játszani. Maarten egy képzett klasszikus zenei csellista, aki szereti az akusztikus hangszereket elektronikus zenei elemekkel vegyíteni. 3 évvel ezelőtt megváltoztatta a zenéjét. “A konzervatóriumban, Bach-ot és Brahmst játszottam, otthon a kollégiumban pedig elektronikus eszközökön elektronikus zenét készítettem.”

Vos kereste a megoldást, hogy ezt a két zenei világot egyesíthesse, ezért mester tanulmányait az amszterdami konzervatórium live elektronikus szakán végezte.

Ők ketten forrnak össze október 28-án este a 4DSOUND különleges hangterében, mely előadás biztosan nyugtató, kényeztető érzettel és határtalan élménybehatással tölt meg bennünket.
Jegyek már kaphatók az RA oldalán, bővebb információkért érdemes ellátogatni a 4DSOUND weboldalára!
Esemény: https://www.facebook.com/events/320158631669630/]]>