Nagyon úgy tűnik, hogy Ricardo Villalobos-t nem mostanában fogjuk klubban hallani nálunk. Aggodalomra semmi ok, szerencsére hamarosan újra a környékre látogat! Legutóbb egy bécsi klubfellépésről adhattunk hírt, most pedig itt a legújabb infó, miszerint november 18-án Zágrábban fog fellépni, a “The Best” nevű klubban, a Sonus szervezésében. A hely volt az első klub Horvátországban, 1990-ben nyílt. 1800 férőhelyes, az enteriőr az egyik leghíresebb olasz dizájner, Marco Lucchi munkáját dicséri, a kellő zajról 23 000 wattos hangrendszer gondoskodik. Bővebb infó ITT.
Zárszóként pedig engedjétek meg, hogy bemásoljam a Secret Factory hétvégi amszterdami beszámolójának részletét:
” Lement az első 2 track, akkor mondtam Balázsnak, hogy még egy zenét kap aztán lépünk. Jött az az egy zene és ami ezután következett az életem egyik legjobb party élménye volt. Egyszer fellépett nálunk Chris Tietjen és kérdeztem tőle ki a kedvenc dj-je és mondta, hogy a Villa. Hozzátette, hogy ha egyszer elkapja a fonalat, nem enged el egy pillantra sem. Sok más embertől is hallottam ezt, de eddig csak foszlányokban volt hozzá szerencsém és valahogy úgy éreztem, hogy csak egy hype az egész. Tudom, hogy zseni meg egyéniség, de sosem kapott el. Most úgy elkapott minket, hogy azóta ott a bugi a lábunkban és a kép, ahogy jobbra balra siklik a pultban mint egy kigyó és DJ-ZIK! Leszabta a fejünket…és nem technoval…! Volt minden és olyan mixekkel és átvezetésekkel …pffff…. eszméletlen volt. Az a 2 óra megváltoztatta a dj-zéshez való hozzáállásomat és Balázsét is. Majdnem 20 éve zenélünk és azért ez nagy szó. Jahh és itt nem arról van szó, hogy most olyat fogunk zenélni, mint ő…szó sincs róla, de megváltozott bennünk valami és ezt csak mi tudjuk és értjük!”
Zágrábot mindössze 344 km válassza el Budapesttől, kocsival nagyjából három és fél óra alatt abszolválhatjuk a távot. Vonattal az út hét óra, bővebb infó az elvirán, de mehetünk Eurolines-szal is, ami a Népligetből indul.
Esemány: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/
]]>