A dán úriembert szerintem senkinek sem kell már manapság bemutatni, hiszen az elmúlt évek alatt jó eséllyel mindenki találkozott már valamilyen formában a nevével. Legyenek azok saját számai (Vamp, Moan, Miss You), remixei [(Yoshimoto – Du What U Du (Trentemoller Remix), Royksopp – What Else Is There (Trentemoller Remix)], vagy kiadott mixei (amik közül a Harbour Boat Trips 01 – Copenhagen mai napig óriási kedvencem), hogy csak párat említsünk meg a már saját néven kiadott darabok közül, hiszen Anders már több, mint 20 éve a zenei pályán mozog, kezdetben azonban különböző együttesek tagjaként.

Kicsit több, mint 2 évet kellett várnunk az újabb hazai fellépésre, aminek az apropója nem más, mint az, hogy szeptember 16-án jelent meg legújabb, immár negyedik stúdióalbuma Fixion címmel. A májusban beharangozott albumról június végén jelent meg az első single, a ’River In Me’, majd ezt követte augusztusban a ’Redefine’.

Az album kiadását egy kisebb, mondhatni „bemelegítő” turné követte, aminek minden állomásán (Párizs, London, Amszterdam, Berlin, New York, Los Angeles) az összes jegy (!!!) elkelt.
Most egy kis pihenés jön, hogy januárban elkezdődjön egy 2 hónapon át tartó, közel 50 helyszínt érintő albumbemutató turné.
Az itthoni eseményre február 8-án kerül sor a New Beat jóvoltából, a helyszín pedig a Dürer Kert lesz.
A jegyértékesítés már elkezdődött, aki nem szeretne lemaradni, mindenképpen váltsa meg az elővételes jegyét, hiszen ahogy a fenti példa is mutatja, itthon is elég jó esély van rá, hogy sold out lesz a rendezvény!
Jegyek:
– elővételben 6500 HUF
– helyszínen 7500 HUF
Elővétel: https://tixa.hu/trentemoller_durerkert
FB esemény: https://www.facebook.com/events/1303715309641104/]]>