A The Debut sikertörténete 15 éve kezdődött, amit a srácok a The Debut Band tagjaival, DJ barátokkal és egy hatalmas Halloween őrülettel koronáznak meg október 31-én a Cinema Hallban.
Az elmúlt évek során megszokhattuk, hogy október 31-én a The Debut csapata Halloween partyval kedveskedik az elektronikus zenei közönségnek, ahol egész éjszaka hazai lemezlovasok fűzik egymás után legjobb zenéiket. Egyúttal ez az alkalom a The Debut fennállásának évfordulója is, mely idén már egy újabb jubileumi, pontosan 15 évhez érkezik.
A nagy szám nagy múltat takar, ahol nagy élmények, nagy tervek valósultak meg és egy nagy család alakult ki az évek során. Ez idő alatt a The Debut mellett 2007-ben elindították a The Debut Yacht sorozatot, 2010-ben a Cinema Hall-t, 2013-ban a Cinematiné nappali buli sorozatot és idén nyáron már harmadik évben töltötték meg elektronikus zenei programokkal a Barba Negra melletti Track Terrace-t.
Miközben a The Debut nagy köszönetét fejezi ki régi és új rezidenseinek a megélt pillanatokért, hálával fordul közönségéhez, akiket a következő szavakkal invitál a soron következő születésnapi Halloween éjszakára:
Kedves Közönségünk!
Rendhagyó alkalomhoz érkeztünk, mely minden évben a klasszikus Halloween party, egyértelműen Debut módra. Amellett, hogy ilyenkor is nagy szeretettel várjuk azokat, akik szeretnek a legjobb elektronikus zenei trackekre táncolni, most kifejezetten örülünk annak, ha a maskarás hangulathoz igazodva jelmezt, álarcot, arcfestést önt magára a hozzánk érkező.
Ez nem csak azért fontos, hogy kiegészüljön a Halloween buli hangulata, hanem hogy részese legyen mindenki annak az évente generálódó, egyéjszakás őrületnek, ami a mókáról, kacagásról, jó beszélgetésekről, iszogatásról, ismerkedésről, és a legjobb – jelen esetben hazai kezek által szelektált – zenékre való táncolásról szól, ma már 15 éve.
Mert igen, kedves régi és új barátaink, a The Debut idén már 15. évét tölti be ezen a kívül hűvös, de belül perzselően forró éjszakán! Ez idő alatt nem kevesebb, mint közel 200 egyedi rendezvényt bonyolítottunk le és több tucat hazai és vendég fellépőt közvetítettünk a közönség szeme elé, ők pedig legjobb zenéiket a szórakozó tömegek lábai alá.
Nehéz ilyenkor szavakba önteni a gondolatainkat, de az biztos, hogy az elmúlt 15 évben megtanultuk, hogy számunkra a közönségünk véleménye a legfontosabb és a rendezvényeink szervezése nem munka, hanem a közös nagy családunk hétköznapi élete, mely néhány hetente egy kellemes, estétől reggelig tartó élményben koncentrálódik össze.
Október 31-én azért várunk mindenkit, hogy a kifogástalan szórakozás lehetősége mellett együtt ünnepeljük meg ezt a csodás 15 évet. Ehhez a The Debut Band fogaskerekei közül Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix áll a Cinema Hall pultjába, de hívtunk vendégeket, barátokat, mert nélkülük nem lenne az igazi az ünnepi tánc. Szülinapi invitálásunkra érkezik meg köreinkbe Budai, Peter Makto, Chriss Ronson és a hírhedt Naga & Beta páros, és a zenei minőségek mellé Bernathy Zsiga részesít majd minket káprázatos látványban.

Ezzel a repertoárral várunk mindenkit nagy szeretettel, hogy veletek együtt sétálhassunk át fennállásunk második évtizedének következő felébe, hogy még akár újabb 15 év múlva is eltudjuk mondani a kedvenc The Debut gondolatainkat: „Érezd! Élvezd! Élj vele!”
Kriko & The Debut Band
A történelmi pillanatok idén is a Cinema Hallban érik el a bandát, ahova október 31-én, hétfőn várnak mindenkit nagy szeretettel, hogy egy zenei élményekkel gazdag estét követően már a 16. The Debut Birthday felé haladjunk.
Addig is érdemes követni a Cinema Hall SoundCloud csatornáját, ahol a főszereplők születésnapi mixeit is megtalálhatjuk!
Event csekk: https://www.facebook.com/events/1776960062561570/
 ]]>