A Telekom Electronic Beats Festival kapcsán idén először válogatunk Magyarországon még be nem mutatott kortárs dokumentum- és játékfilmekből. A filmeket eredeti nyelven vetítjük angol felirattal. A vetítések ingyenesen látogathatóak illetve a helyszínen becsületkassza található melynek teljes bevételét a Fogadj Örökbe egy Macit alapítványnak ajándékozzuk!
1.03. Csütörtök
Raving Iran (2016)
dokumentumfilm, 84p
r. Sue Meures
Két teheráni dj harca az általuk szeretett zenéért egy világban ahol a hanyatló nyugat mételyének hírnökeiként tekintenek rájuk. A filmről néhány hónapja már bővebben írtunk ITT.
http://www.ravingiran.com/

11.04. Péntek
Lo and Behold, Reveries of the Connected World (2016)
dokumentumfilm, 98p
r. Werner Herzog
Werner Herzog dokumentumfilmje az internetről és az összekapcsolt világunkról.
http://www.loandbeholdfilm.com/
11.05. Szombat
The Legend of Kaspar Hauser (2012)
játékfilm, 95p
r. David Manuli
Valahol a Földközi tengeren, meg nem nevezett időben és helyen, Kaspar Hausernek szembe kell szállnia a Hatalmas Grófnővel aki fenyegetve érzi magát Kaspar tömegekre gyakorolt különleges hatása miatt. A szürreális történet főhősét Vincent Gallo alakítja, Vitalic zenei aláfestésével.
http://www.imdb.com/title/tt1887785/
Esemény: https://www.facebook.com/events/1211629802237464/
A Telekom Electronic Beats Festival alkalmából a Telep Galériában és Központban lesz párhuzamosan megtekinthető a budapesti underground elektronikus zenei élet talán legtermékenyebb grafikusának retrospektív kiállítása, melyhez 15 év szórólapjaiból és plakátjaiból válogattunk.
A tárlatot kerekasztal-beszélgetéssel nyitjuk 18:00-kor a Telepen Valdinger Gábor (Bladerunnaz), Suhaid, Grasshop (Hypnosis) és Papp László (NVC) részvételével.
A 2000-2015 közötti időszak legemlékezetesebb bulijainak szervezői elevenítik fel a nyomdai határidők lekésésének aranykorát, és Citadellás, Merlines, Trafó-pincés partikat.
A hangulatot Dj Ren, Grasshop, Bal és Marvin fokozzák, a korszakhoz passzoló klasszikus szettekkel.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1126187847436916/]]>