Már csak négyet kell aludni és megnyitja kapuit az év egyik legfontosabb hazai elektronikus zenei seregszemléje a BÓNUSZ. A nívós nemzetközi line up-ot idén is elsőrangú magyar vérrel vegyítették a szervezők. Lássuk mire is számíthatunk.
Red Aréna @ Hot X, SanFranciscoBeat, Gabor Kraft
Itt a Deadcode teljes legénysége Hot X, SanFranciscoBeat, és Gabor Kraft képviseli a hazai élvonalat. A srácok hosszú, és tartalmas évet tudhatnak maguk mögött, aminek természetesen még koránt sincs vége, hiszen a DEADCODE & FRIENDS 2016-os turnéja keretein belül decemberben még kétszer találkozhatunk velük, először 17-én Pécsett, majd Budapesten a Hungexpón búcsúztatják az óévet, de 2017 első after partijának margójára is odavésik a nevüket.



Blue Aréna @ Peter Makto, Secret Factory, Pöli
A kék zászló alá első körben Peter Makto sorakozik fel a Truesounds képviseletében, akinek nem mellesleg a napokban jött ki a Gregory S-el közös, Azteca „Peace Of Senses” című muzsikájára készített remixe, a Mihai Popoviciu nevével fémjelzett Cyclic Records-nál, amivel együtt a kiadó egészen pontosan 50 megjelenéssel büszkélkedhet. A zászló alá sorol még a Secret Factory, akik nemrégiben újra stúdióba vonultak, és végül, de nem utolsósorban a Made Inn házigazda Pöli is – aki december 17-én Henry Saizt látja vendégül a Corvin Club-ban – tiszteletét teszi a kék terem tábornokainak sorában.



Green Aréna @ Sikztah, Igor Do’urden, Jay Cortez
A zöld hajó fedélzetén a The Etiket, és a Dumdum fesztivál kapitánya Sikztah, valamint a legendás Patex,, és a Complex élharcosai Igor Do’urden és Jay Cortez diktálja az útvonalat. Sikztah úgyszintén szép évet zárhat idén, de előtte még vár rá egy Bónusz, aztán egy Klub Vertigo, ahol többek közt Black Asteroid, és Axel Karakasis társaságában csap majd a húrok közé. Igor éppen az évzáró turnéja kellős közepén tart zenekarával. A múlt hétvégén Debrecenben állomásozott, az össznépi seregszemle után pedig Eger, Veszprém, Sopron, Gödöllő, és Kazincbarcika vájtfülü rockker közönsége élvezheti útmutatását, merthogy Igor újabban kifutó pályára helyezte a technot, és a rockzenében talált újra önmagára. És igen, a Bónuszon technot fog játszani.


Soundhead Terrace @ Metha, Collective Machine, Snilloc, Bohumil, Gregory S, Nora Matisse, Bernathy Zsiga
Ezen az állomáson színtiszta magyar vér csörgedezik majd egy egész este folyamán. A Be Massive frontembere Metha lesz az egyik molekula, és csak halkan jegyezzük meg, hogy éppen halloween napján jelent meg a Different Sound-on a „Lonely Way”, Ghaston zenéjére írt remixe.
Velünk lesz idén is a Badgirls legújabb, és egyben legifjabb tagja, a lassan 9 bakelitmegjelenéssel büszkélkedő Collective Machine, aki a soundheadnek adott interjújában elárulta, hogy idén jön egy John Digweed válogatás a Bedrock-nál, amire Philipp Straub-al közös track-je is felkerül, lesz új 8bit EP, és az Alliwant Music-on is jön hamarosan a negyedik megjelenés. És ha már 8bit, akkor Snilloc…. merthogy eddig két EP-vel jelent meg a kiadó égisze alatt. Jelenleg gőzerővel dolgozik új zenéken, folyamatosan érkeznek a felkérések olyan kiadóktól mint a Hot Creation, vagy a Gruuv. A Bónusz után legközelebb Pozsonyban találkozhat vele a vájtfülü hallgatóság a Seta Label Records vendégeként. Bohumil Egérrel együtt idén is duplázik, így nem pusztán az este folyamán, de az afteren is hallatja hangjait ezúttal a Gödörben. És végül, de nem utolsósorban a Truesounds igaz zenészeit itt Gregory S képviseli, de nem hiányozhat a névsorból Nora Matisse, és Bernathy Zsiga sem.







 
Image and video hosting by TinyPic]]>