November végén, ezúttal a MÜSZI-ben, a Self Groove Klub következő alkalmát üljük. Nyitott önismereti csoport lesz, bárkit szeretettel várunk – tapasztaltakat és érdeklődőket egyaránt.
A Self Groove önismereti csoportokban szabadon reagálunk egymásra, téma és megkötés nélkül. Nincs protokoll, nincsenek gyakorlatok – aki szeretne, akár végig csöndben is maradhat. Ám tapasztalatunk szerint az a csoporttag, aki megmutat magából valamit, többet kap a csoport erejéből. Minél közelebb vagyunk az itt-és-most-hoz, a személyeshez, a csoport annál intenzívebb. Nehéz ezt a felszabadult, visszajelző, egymáshoz kapcsolódó, többdimenziós élményt elmesélni: a változás, az önmagunkra tekintés, a biztonságos kockázatvállalás optimális próba-terének mondható.
Körben ülünk, székeken, a csoportfolyamat segítéséért a facilitátorok a felelősek. Két szabályt veszünk igazán komolyan: megfogadjuk, hogy nem püföljük egymást (de nem is kerüljük a konfliktust) és azt, hogy ami a csoporton elhangzott, arról kint nem beszélünk.
Látszólag semmi különös, a csoportozás mégis kipróbált, hasznos és természetes erőforrássá és lehetőséggé vált az elmúlt évek alatt.
18:00 – 21:00 Self..
Nyitott Self Groove csoport. Az ülés alatt a nyitott csoport zárt lesz. Kérünk mindenkit, hogy a kezdésnél pár perccel korábban érkezzen, 18:00-kor kezdjük a kört.
Facilitátorok (a csoportfolyamat ‘kísérői’): Tokai Márta mentálhigiénés segítő és Vikár Erzsébet
Szünet kb: 19:45 – 20:00
23:00 – ..Groove, azaz Technodub Seance x Lost Minute a MÜSZI-ben
Hozzájárulás: 500 Ft vagy 1000 Ft az aktuális zsebállapot függvényében. Támogatásotokkal a Self Groove célkitűzését, önismeret és a klubkultúra találkozását segítitek. Igencsak köszönjük!
Esemény: https://www.facebook.com/events/1758161951102695/
Partnerz:: Auróra, HAANG, Soundhead, Primate.hu, Lost Minute, TECHNODUB SEANCE, LÄRM, DAIDAI, LavaLava]]>