2015 novemberében indult útjára az Airsound Records, a havonta megjelenő EPkről pedig nálunk is rendszeresen olvashattatok. Valamivel több mint egy éve döntött úgy két soproni srác Akos Veecs és Alex Stone, hogy egy közös kiadót alapítanak, ahol nem az a fontos, hogy honnan is érkezik a művész, hanem a tiszta techno az ami majd összeköti a társaságot A két fiatal rengeteg hazai és külföldi kapcsolatot alakított ki, olyan külföldi előadók darabjai jelentek meg náluk az elmúlt egy esztendőben, mint Daniel Cuminale és Sven Sossong a németországi Saarbrückenből, Brian F (Brian França) Londonból, Giovanni Carozza Nápolyból vagy Vegim a koszovói Pristinából.
Ahogy a nevekből is látszik, nem a mindenki által ismert és a közösségi oldalaok több tízezer követővel bíró előadók vannak a fókuszban, hanem elsősorban olyan fiatalok akikkel zeneileg egy hullámhosszon vannak. A tervük sem az volt, hogy napról napra újabb használatatlan trackekkel árasszák el az amúgy is követhetetlen zenei piacot, az egy megjelenés/ egy hónap koncepciót azóta is tartják.
Születésnapi meglepetésként pedig egy válogatás lemezzel kedveskednek a rajongóknak, ezen az albumon pedig a kiadóhoz köthető, az elmúlt egy évben velük dolgozó művészek 1-1 trackje kap majd helyet. Ilyenek például a hazai oldalról SanFranciscoBeat és a One Opinion aka Peter Makto & Gregory S valamint az olasz Peja, a francia Anthony Hypster, a kolumbiai Andres Gil és a fehérorosz Gene Karz a teljesség igénye nélkül persze.
A previewkat pedig itt találjátok:

]]>