Jay Lumen a világhírű Fabrik Madrid lemezjátszói mögött játszott, közel 7.000 ember előtt, a Goa Electronic Parties 22. születésnapi buliján. 2 órás szettjét a BE-AT TV élőben közvetítette és egyben rögzítette is. Így Jay egyetlen magyarként szerepelt immár mindkét világhírű parti video és streaming oldalnál, hiszen emellett idei Amsterdam Dance Event (ADE) szettjét a Dancetrippin.TV legfrissebb epizódjában láthattuk viszont.
Jay Lumen sohasem dől hátra és folyamatosan járja a világot fellépéseivel. Ez szinte hihetetlen amellett, hogy producerként már a nemzetközi média is ráaggatta a “Massive Machine” becenevet, folyamatos minőségi produktumai okán, melyek szintén nem kis kreativitásról és időráfordításról tesznek tanúbizonyságot.
Ezúttal a madridi közönségnek mutatta meg 2 órában, hogy milyen is az Jay Lumen hangzás, ha DJ szettről van szó.
Szinte mindenki egy emberként örült a londoni Fabric megmenekülésének, ám ne feledkezzünk meg róla, hogy a legendás madridi Fabrik legalább olyan híres, hanem híresebb a nemzetközi érában, különösen a maga közel 7.000 fős férőhelyével . A valaha, a tervekben közös láncként szerepelt klubok végül egymástól elkülönülve nyitottak meg és folytatják tevékenységüket. Fabrik 4 évvel londoni elődje után 2003-ban nyitotta meg kapuit, a tervekkel ellentétben egy új tulajjal és szinte azonnal óriási sikerrel dübörgött. Legendája többek között attól tud folyamatosan fennmaradni, hogy napjainkban is képes, nem hétköznapi kapacitását, zeneértő közönséggel feltölteni úgy, hogy mindeközben minőségi programokat vonultat fel estéről-estére. Játszott már itt, Adam Beyer, Richie Hawtin, Sven Vath, Solomun, Jamie Jones, Chris Liebing, Carl Cox, Dixon, Seth Troxler, Tale Of Us, de még hosszasan sorolhatnánk a neveket. Ezúttal többek között Jay Lumen pörgette le 2 órás szettjét a Fabrik nagytermében.
jay_lumen_fabrik_madrid_3
A rendezvény maga egyébként a GOA Electronic Parties 22. születésnapjáról volt hivatott megemlékezni. (A név senkit ne tévesszen meg, hiszen a GOA bulijai egyértelműen a minőségi Techno és House zene körül forognak.)
Egy 22. születésnap egyéb iránt már önmagában óriási dolog, pláne ha szem előtt tartjuk, hogy ez a rendezvénysorozat nem csak,  hogy megélte, ezt a szép kort, de ennyi év után is csúcson dübörög. Nem csoda hát, hogy Jay Lumen számára megtiszteltetés volt egy ilyen nívójú rendezvényen játszani.
Ő az alábbi szavakkal kommentálta az eseményt:
“Fantasztikus élmény volt a GOA buliján a Fabrikban zenélni. 6-7.000 ember előtt játszani, egy igazán profi és mégis remek hangulatú csapattal együttműködve, az egy igazi örömzenélés. A GOA tulajdonosa végig a jobbomon bulizott a hangfal mögé elbújva, kb 30szor kérve bocsánatot, amikor 7 órakor be kellett fejezni a szettet. Aztán ugyan ennyiszer elmondva, hogy “Shit, the crowd loves you, play one more track please! :D” Imádtam az estét. Másnap szerencsére még a művészet egyéb területeinek volt időm hódolni a Thyssen-Bornemisza Múzeum festménygyűjteményével levezetve a hétvégét. Szóval Madrid csodálatos volt. Köszi az élményt a szervezőknek!”
Jay Lumen szettjét egyébként a mindenki számára jól ismert BE-AT TV is közvetítette.
Ezt a szettet az alábbi link segítségével nézheted és hallgathatod meg a BE-AT TV oldalán:

Így Jay egyetlen magyarként – csúnya szóval élve – “behúzta” immár mindkét jelentős parti videó oldalt, hiszen a Panama Clubban az ADE (Amsterdam Dance Event) nyitó buliján játszott szettje mindemellett a Dancetrippin.TV legújabb epizódját képezi.
Ezt az alábbi link segítségével nézheted és hallgathatod meg a Dancetrippin.TV oldalán:
http://www.dancetrippin.tv/videos/dj-sets/483/jay-lumen-|-tram-10-ade-opening-party—amsterdam-(netherlands)
Ismét egy emlékezetes buli áll Jay Lumen mögött, egy legendás helyszínen, egy olyan rendezvénysorozat keretében, mely Spanyolország jelenlegi elsőszámú és egyben legpatinásabb eseménye. Így tehát a Fabrik is bekerült Jay turné naptárába számtalan más ikonikus helyszín, klub és fesztivál mellé.]]>