Egyedülálló atmoszféra, exkluzív design és speciális zenei kínálat – ez a JOHN REED Fitness Music Club. Egy hely, ahol edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén. Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club (1134 Budapest, Váci út 45.), amit január 14-én és 15-én bárki kipróbálhat díjmentesen.

A JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig messze túlmutat a funkcionális szerepeken. Az első budapesti termet egy exkluzív Music Workout keretében nyitották meg, ahol Dukai Regina, Kiss Virág fitnesz világbajnok és Peleskey Bence, modell is kipróbálta a gépeket. A hangulatról DJ Yvel&Tristan gondoskodott.

„Örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első JOHN REED Fitness Music Clubot, amely a jól megválasztott zene, az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés összehangjára épül. Az újfajta koncepció célja, hogy a mozgásformához illő zene még inkább arra motiválja az itt edzőket, hogy kihozzák magukból a maximumot“ fejtette ki Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

Klubhangulat és extravagáns enteriőr – Ön edzett már ilyen környezetben?

A JOHN REED edzőtermek műteremszerű kialakítása egzotikus designer belsőt teremt: a street art, az ethno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán designer kaleidoszkópikus tapétája igazán különleges környezetbe helyezi a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapat dolgozta ki, a kivitelezés során pedig helyi művészekkel működtek együtt: a budapesti klub falait Tripsánszki Dávid varázsolta egyedivé.

„Sosem jártam még ehhez hasonló teremben, teljesen lenyűgözött! A légkör egyszerre meghitt és extrém, az egyik teremben olyan érzés, mintha otthon lennék, a másikban meg egy hatalmas buli közepébe csöppentem“ – mesélte Dukai Regina.

JOHN REED Fitness Music Clubban minden adott a modern és komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és cardio-edzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át egészen a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig. Kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról. A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat később online streamelve is el lehet érni a Soundcloud és a Mixcloud felületén.

„Kifejezetten tetszik, hogy ekkora hangsúlyt fektetnek a zenére és a kreatív környezetre, mert a munkám során gyakran tapasztalom, hogy mennyire sokat számít a kettő harmóniája mozgás közben. Egy ilyen igényes fitneszterem sokat segíthet abban, hogy a magyarok szívesebben menjenek edzeni és javuljon az általános egészségi állapot“ – hívta fel a figyelmet Kiss Virág, fitnesz világbajnok

A JOHN REED Fitness Music Club a McFIT Global Group legújabb fitnesz stúdió koncepciója – az első termeket 2016 július végén nyitották Bonnban és Salzburgban, 2016 novemberében pedig újabb két klub nyílt Berlinben. A budapesti terem mellett 2017-ben további nyitásokat is terveznek Németországban és Európában. Bérletek már havi 6000 Ft-tól kaphatók.

A nyitóhétvégén (január 14-én és 15-én bárki kipróbálhatja ingyenesen az 1800 négyzetméteres fitnesztermet, ahol szombaton 14 órától Dukai Reginával, vasárnap 16 órától pedig Kiss Virág, fitnesz világbajnokkal edzhet Nora Matisse, Slow, Tolo és Subotage élő mixeire. A 12 vagy 24 havi bérletek ezen a hétvégén féláron vásárolhatók meg.