A fergetegesre sikerült szilveszteri The Debut NYE és újévi Matiné bulik után a The Debut sorozat újra visszatér a megszokott kerékvágásba. Január végéhez közeledve két örök kedvencüket invitálták meg a közös szórakozás jegyében, akik örömmel vállalták az újabb találkozást.

Matthew Dekay-t tavaly áprilisban, SIS-t pedig a nyári The FriendSHiP hajós bulinkon láthattuk és hallhattuk utoljára élőben, és tudva, hogy mekkora hazai rajongótáboruk van, már most garantált az általuk generált, őrületesen ütemes, szombat éjszakai szórakozás ezen a január 21-i estén, természetesen a Cinema Hall táncterén.

Mint köztudott, Matthew és SIS is széles spektrumot jár be egy-egy szettje alkalmával. A stílus behatárolhatatlan, az érzelmi töltöttség maximumon pörög. Hol kellemes vokállal vagy hangszeres dallamokkal tarkított kiállások, hol a tech house és house által diktált heves ütemek, de a sötét tempó is gyakran előkerül szettjeik során.

SIS a Cocolino Records alapítójaként (is) képviseli a szcénát, aki csak így fogalmaz zenei játékáról: groovy house & wild techno. Karácsonykor ingyen letölthetővé tett 8 dalos albuma is erről tesz tanúbizonyságot.

Matthew Dekay talán még nála is szerteágazóbb stílussal rendelkezik, akiről nagyon jól tudjuk, hogy mesés zenei történeteket képes összefoglalni pár órában, amire bármikor érdemes visszaemlékezni. Hihetetlen jók az egész estés szettjei, de most rövidebben fog bizonyítani!

Már csak azért is, mert Matthew és SIS mellett Andras Garay és Jaffa Surfa is megállíthatatlan house pakolgatásba kívánja fullasztani az ’elektronikus mozi’ táncterét.

Event: https://www.facebook.com/events/1724668777755645/