Augusztus 20-24-ig a világ techno és house szcénájának nemzetközi játékosai 5 nappalon és éjszakán át egymást követve landolnak a horvátországi Pag szigeteken, ahol ezúttal ötödik mérföldkövéhez érkezik a SONUS Fesztivál.

Eme különleges alkalomból minden eddigit felülmúló line up-al kedveskednek a legendás testvérrendezvény, a Time Warp szervezői. A kolosszális listából korábban kaptunk már egy kis ízelítőt Richie Hawtin, Ricardo Villalobos illetve Tale Of Us bejelentésével, most pedig a második hullámmal érkezett Maceo Plex, Solomun, Sven Vath, tINI, Rhadoo, Len Faki, Mano Le Tough, Adriatique és persze majd még soroljuk tovább is…

A jubileumi SONUS-ra már rohamosan fogynak a jegyek, az Early Bird és a Tier1 kör jegyeiről már lecsúsztunk. Most 179 euro-ért vásárolható meg az 5 nappali, 5éjszakai bulira, illetve afterekre a fesztivál belépő.  Nem érdemes tovább halogatni, nehogy erről is lemaradj!

Ahhoz, hogy minden idők legerősebb line up-ját rakják össze a szervezők, szemmel láthatóan kimozdultak komfort zónájukból és a további terjeszkedésnek köszönhetően egy igen masszív listát toltak az orrunk elé.

Adriatique, a zürichi duo az európai és amerikai house különleges keverékét hozza magával az Adriai-tenger partjára, ahová az eufórikus Andrea Ljekaj is követi a srácokat. A Maeve alapítója, Mano Le Tough pedig első alkalommal lép fel a SONUS színeiben. Andrologic is részt vesz a szülinapi ceremónián csak úgy, mint az állandó törzsvendégek Dan Andrei és Rhadoo. Viszont ezúttal a román house szoros szomszédságából várjuk a balkán techno megtestesítőjét, a szerb Dejan Milicevic-et is.

A lista folytatódik a Club der Visionäre rezidensével, Janina-val, Julia Govor-al illetve a K.O.D-al (Cabanne & Lowris kollaboratív projektje), mellyel most debütálnak a fesztiválon. Tárt karokkal várják vissza a színpadra a Berghain rezidensét, Len Faki-t, az Adria olasz oldaláról Luigi Madonna-t és a céhmester Maceo Plex-et.  Horvátország helyi underground szcénájának színe-java is felvonul persze, Homeboy, Mariano Mateljan és Marina Karamarko személyében.

A 3 klubhelyszín a Kalypso, Aquarius és a Papaya közül az egyik színpadán biztosan fellép Margaret Dygas, a Diynamic feje, Solomun plusz egy kalandos live show-val érkezik a Minus családtag, Matador is. Természetesen a szcéna keresztapja, Sven Vath is elhozza választékos szakértelmét a táncparkettre, ahová tINI is magával rángatja az egész gang-et.

Alapvetően ez az underground elit gyűlik össze egy helyen 5 erős napon keresztül. Persze a már korábban bejelentett nevekkel húzzák fel még színvonalasabbra a jubileumi kiadást. Adam Beyer, Pan-Pot, Joseph Capriati, Rødhåd, The Martinez Brothers és Seth Troxler mind velünk együtt ünnepelnek!

További információk: Sonus websiteFacebook pagemagyar fanpage

1656_sonusfive_cover