Az AiR pontos megfelelője az Airsound Records, a szomszéd technót pedig a szlovák Denes Toth prezentálja február 18-án, a Corvin Live Roomban.

Néhány hónap elteltével Nyugat-Magyarország kiadója visszatér a Corvin Club magaslatába, hogy beváltsa a közönség számára tett minőségi techno ígéreteit és megrendezze az Airsound Records Showcase eseményt.

Az októberi Keith Carnal-t és Mikael Jonasson-t bemutató estét követően a kiadó két házigazdája a Szlovákiában élő Denes Tothot invitálta meg a showcase kiemelt vendégeként, aki mint a szomszédos ország egyik kitüntetett vezéregyénisége magával hozza lehengerlő techno szelekcióját.

Denes Toth neve több helyről ismerősen csenghet számunkra. Legutóbb akkor figyelhettünk fel rá, amikor 2 évvel ezelőtt a burn Residency verseny döntőjébe került Gregory S-el egyetemben. Itt a több hetes versengés során olyan szakmabeliektől szerezhetett tapasztalatot, mint Carl Cox, Philipp Straub vagy Yousef.

A verseny finishébe már az a jellemzően minőségi techno szelekciója juttatta el, mellyel odahaza a Moody sorozat közönségét alkalomról megajándékozza, de a denveri DI.FM-en is hallhatjuk ezeket az impulzusokat és az egykori M47 Sáránd rezidensi idők után ma a kassai Tabacka Kulturfabrikban biztosan megtalálhatjuk.

A várhatóan sötét és érzelem dús techno szettet a győri érdekeltségű SpaceMonkei warm up felvezetése, az Airsound Records kiadó színeiben fémesen tündöklő Lakvaba duó, valamint a kiadót vezénylő Alex Stone és Akos Veecs szelekciója egészíti ki az éjszaka folyamán.

A showcase-re váltott belépő érvényes a Dice Event pres. ANNA eseményre is!

Event: https://www.facebook.com/events/1240814556003541/