Az elmúlt időben megismerhettük, mára pedig nyilvánvalóvá vált, hogy a Cinema Halltól a Millenáris Teátrumig, a VOID-tól a Martin Audioig, vagy Green Velvet-től a Way Out West-ig, egy a lényeg, éspedig az, hogy minden a helyén legyen, extra élményeket kapjunk a minőségi szórakozás jegyében. Ez a Thissizz sorozat fő védjegye, akik a megalkuvás nélküli szórakoztatást tartják szem előtt és fogják ezután is.

Ezek tekintetében nem csoda, hogy ilyen visszajelzések érkeznek a Thissizz bulikat látogatóktól:

Zombor: „Frenetikus, hihetetlen, elképesztő.. Minden tekintetben. Komolyan.”
Ádám: „Az iderakott hang és látvány, agyonvert mindent ebben az országban az elmúlt jó hosszú időben.”
Éva: „HIBÁTLAN RENDEZÉSŰ BULI VOLT!!!”
Ádám: „A kedves szervező csapat nagyon büszke lehet magára, mert egy minden ízében fullextrás bulit sikerült csinálni. …. Ilyen az, amikor lehet érezni, hogy arról szólnak a dolgok, hogy nekünk jó legyen!”
John: ”nice club, vibes, people and DJs, thx guys”
Viktor: „Nagyon köszönjük ezt az estét Thissizz! Ez minden tekintetben elképesztő volt!”

thisizz2

A Thissizz az elmúlt alig másfél évben nem csak, hogy több alkalommal, de különböző módon gazdagította a hétvégi kikapcsolódásunkat. Gondoljunk csak azokra a bulikra, amikor Dusty Kid fellépése egy brazil techno szépséggel, az addig számunkra ismeretlen ANNA-val párosult, vagy amikor a Pan-Pot a megszokott csarnok szett helyett egy klubfellépést vállalt, de Åme 3 órás szettje is legendásra sikerült, és akkor még Green Velvet pokolian extra éjszakája a Millenáris Teátrumban, vagy Pete Tong Akváriumos fellépése még elő sem került.

Kár lenne a sorból kihagyni Monika Kruse tavalyi fellépését és persze az idei évkezdést, Nick Warren és Jody Wisternoff közös formációjának, a Way Out West érzelem dús koncertjét.

Jól kiolvasható a sorokból, hogy a Thissizz nem szúrta le csak a techno mellett a zászlót, inkább stílusokon átívelő sorozatként sétált be a hétvégi szokásainkba, mely attól lett különlegesebb más eseményeknél, hogy hosszabb dj szettekkel, extra vizuális elemekkel, mindig minőségi hanggal és élvezhető helyszínen valósítja meg a közönség és az underground elektronikus zene találkozását.

thisizz3

Úgy tűnik idén hosszabb távon otthonra talált a Thissizz, hiszen a januári évkezdő WOW Live-ot követően két hónapon belül három alkalommal is a Cinema Hall – KASINO falai közül jelentkeznek. Előbb az erősebb vonalat szeretők számára a közönség kedvenc Monika Kruse érkezik, majd a hónap végén a house dallamosabb útján Eelke Kleijn végeláthatatlan 5 órán keresztül biztosítja a kivételes hangulatot, ezt követően pedig áprilisban GaiserIII című lemezbemutatójával ugrik be egy nem hétköznapi fellépésre. Kellhet ennél több előre vetítés számunkra?

Hosszú szettek, izgalmas fellépők, különleges fények, egyedi hangok, boldog arcok: Thissizz P.A.R.T.Y.

Csatlakozni itt lehet: www.thissizz.hu

Március 14. kedd – Monika Kruse + Jay Lumen, Metha
Március 25. szombat – Eelke Kleijn 5 órás dj szett + Yvel & Tristan
Április 7. péntek – Gaiser – III lemezbemutató