A téli hibernáltságból kiolvasztó, tavaszi zsongást beindító bulival folytatódik Budapest egyetlen italo disco partisorozata, a Super Italo. Andalító dallamok, szerelmes szintik, szexi műanyag ritmusok a nyolcvanas évekből, Ámor és mámor találkozása a táncparketten,március 3-án a Beat On The Bratben.

A nyolcvanas években fénykorát élő italo disco az egyik legédesebb zenei tiltott gyümölcs, mely a nyálas-cukormázas felszín alatt ínyenceknek való, máig különleges ízeket is kínál. Amennyire ciki, legalább annyira kultikus és – az elektronikus tánczene fejlődésében – fontos műfaj, a Super Italo bulisorozat pedig a teljes spektrumát igyekszik bemutatni, bűnös örömmel kiválogatva a klasszikus nyolcvanas évekbeli időszak legjavát.

Március 3-án, a tavaszt és a tavaszi zsongást serkentő céllal főleg forró déli tájakra kalauzoló és még forróbb szerelmes olaszdiszkö-számok lesznek terítéken, de hűvösen érzéki korai space italókból sem lesz hiány. A házigazdák – Hifi Nyuszi és dEndre – mellett ezen az estén az italo-fanatikus Galactic Jackson, illetve a műfaj iránt ugyancsak gyógyíthatatlanul rajongó Gördön (Küss Mich) fűtik fel a táncparkettet. Balla balla!

Infók:
Super Italo Primavera
2017. március 3., péntek
Beat On The Brat (1072 Budapest, Nagydiófa utca 17.)
22:00-04:00

DJ-k:
Gördön
Galactic Jackson
Hifi Nyuszi
dEndre

A belépés ingyenes!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1632991123670471/

A legnagyobb magyar itaklodiszkó-sláger nélkül nincs buli: