A Keep On Going nevű kollektíva 2012-ben alakult meg Londonban. Képzelj el egy úttörő rendezvényt, valami ismeretlen és szokatlan szabadtéri helyszínen, mindezt megfűszerezve a legkülönfélébb zenékkel és egy leheletnyi hedonizmussal. De igazán a szenvedély és a barátságos, zavartalan légkör teszi nagyszerűvé a Keep On Going bulikat.

Azóta megfordultak számos helyszínen a brit fővárosban, vendégül látta őket a Club der Visionäre és a Chalet Berlinben, valamint a zürichi Tiefenbrunnen, jártak Barcelonában is, holnap pedig Budapestre jönnek.

A Keep On Going olyan mint egy nagy család, összeköti őket a zene szeretete, a kreativitás és felfedezés öröme. Képviselik a világ minden táját, vallástól és kulturától függetlenül.

A szombat esti Room 15 x Keep On Going buli apropóján invitáltuk meg a srácokat egy kora esti instore jam-re, hogy senkiben ne maradjon elégedettlenség a minőségi bulizással töltött órák számának tekintetében. Gyertek és alapozzatok meg ezt az ígéretesnek tűnő szombat estét velünk és londoni barátainkkal. Most is lesz élő közvetítés a StreamOn jóvoltából, ahogyan azt már megszokhattátok.

A line up-ot a két csapat házigazdái alkotják:
Keep On Going: Luca Rosa b2b Andrea Dave
Room 15: Martin ‘M b2b Flixon

Esemény: https://www.facebook.com/events/1491293737548160/

A before után a Corvin Clubban folytatódik a buli a minőségi house jegyében. Miközben a nagyteremben az Apollonia-tag Dyed Soundorom zenél, a a Room 15 és a Keep On Going a Corvin Bar-ban folytja az estét, egészen reggel 6-ig.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1847412908873984/