Mindketten Zürichben élnek, ugyanaz a nevük, ugyanaz a foglalkozásuk és 2008-as találkozásuk óta elválaszthatatlan barátság fűzi össze az Adriatique tagjait. Egy jól működő duó talán legfontosabb alapvetése, hogy a tagok egymás komplementerei legyenek, náluk ez a kezdetektől evidens.

Míg egyikük szőke hajú, detroiti hangzáson nevelkedett és alig lehet kirobbantani a stúdióból, a másik, fekete hajú Adrian S. gyökeret eresztett a DJ pult mögött és a mélyebb, melodikusabb európai technoban találta meg magát. Az ellentéteknek ez a szerencsés találkozása a legkézenfekvőbb válasz a közös sikerekre és az Adriatqueot jellemző kiforrott hangzásra.

Folyamatosan keresik azokat a platformokat, amelyek mindkettejük szemléletmódjához egyformán passzolnak. Még úgy is impozáns a nevükhöz köthető kiadók listája, hogy inkább a minőség, mint a mennyiség a fő orientáció: Dynamic, CityFox, Culprit, Wolf& Lamb, Supernature, és még sorolhatnánk.

A két Adrian fellépéseit a világ bármely pontján óriási hype övezi, nem véletlenül: született szelektorok, akik változatos, mégis nagyon markáns szettjeikkel teszik le a névjegyüket az európai top klubokban. Náluk sosem lehet előre tudni: néha tech, néha deep, egyszer meditatív, másszor energikus… ami biztos, az a leszakadt áll és a széttáncolt tornacsukák.

A rendezvényre a kedvezményes 3500 Ft-os elővételes belépők még korlátozott számban elérhetőek a Oneticket rendszeréből! Ráadásul a március 14-én Corvin Clubbot választók, egy extra hosszú, minden hájjal megkent Contra Mundum x Move AFTERHOURS Special rendezvényen is részt vehetnek a bulira váltott belépővel, mely egészen szerda délután négy óráig dübörög!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1280017868752342/ és https://www.facebook.com/events/1236024189814748/