Március 14-én Monika Kruse vendégeskedett a sorozat ünnepi állomásán, ahol forradalom helyett inkább a baráti együttlét, a techno ütemek meglovaglása és a reggelig kitartó örömtánc volt jelen.

A Thissizz kapcsán eddig megszokott minőség továbbra is a csúcs felé igyekezett az éjszaka folyamán, akár a hang- vagy látványtechnikát említjük, akár a közönség kitartó szórakozását, vagy a fellépő repertoár tökéletes harmóniáját.

Erről árulkodik az a látványos összefoglaló videó is, ami az eseményt egy percbe sűríti: https://www.facebook.com/Thissizz/videos/1264324526956505/

Monika Kruse szettje ismét bebizonyította, hogy még mindig az egyik legjobb előadóként tarthatjuk számon, de Metha is kellett az est megfelelő alapozásához és Jay Lumen „levezető” szettje is tökéletesen sikerült, mintha senki nem akarta volna, hogy vége legyen az éjszakának!

Most szombaton folytatódik a Thissizz élményvadászat; a látványból és a hangulatból nem, legfeljebb a BPM számból lesz kevesebb. Most a house ütemek kerülnek főszerepbe, amit Yvel & Tristan felvezetését követően Eelke Kleijn eddigi leghosszabb, 5 órás (!) magyarországi szettje testesít majd meg.

Találkozunk a Cinema Hall tánctérben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/233480820455333/