Tudod, mi is az a Visionquest? Egy felnőttkori sámánista szertartás, aminek során az amerikai őslakosok monoton léptekkel és az alvás megvonásával idézik elő a tökéletes agyi illúziót és térnek rá a spiritualitás ösvényére.

Április elsején a Contra Mundum és a Visionquest együtt gondoskodik a megvilágosodásodról, a detroiti illegálbulik királyával, Shaun Reevesszel.

Dj, producer, kiadó tulaj. Hamisítatlan detroiti diétán nevelkedett, aztán Berlinben és Ibizán is belekóstolt a helyi house sajátosságaiba, miközben folyamatosan fejlesztette egyéni stílusát. A Visionquest egyik alapító tagjaként nem csak egy-egy városban hagyta ott a keze nyomát, hanem Oroszországtól Dél-Afrikáig a világ minden részére hatással volt zeneileg.

Jól ismertek a legendás detroiti loft partik, a szintén legendás barátság Seth Troxlerrel és Ryan Crossonnal. 2004-es berlini letelepedése után gyorsan az ottani house és techno szcéna egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Panorama Bartol a Fabricon át a Robert Johnsonig minden meghatározó klub egyöntetű véleménye, hogy egyszerűen arannyá válnak a keze alatt a lemezek. Folyamatos turnéi ellenére is következetesen magas minőségű zenéket jelentet meg, olyan kiadókon, mint az Eklo, a Wolf+Lamb, a Catwash és még sorolhatnánk.

via GIPHY

Jelenleg ibizai rezidenciáján őrködik a Visionquest ikonikus hírneve felett; a kiadó A&R managereként számos elvont, műfajában meghatározó zenével ajándékozta meg a szakmát, de dj szettjeiben sem spórol a kiadatlan zenékkel és a meglepő fordulatokkal. Shaun Reeves neve összeforrt az állandó minőséggel, a professzionalizmussal és a zene iránti abszolút elhivatottsággal. Állítólag teljesen normális embereknél is testen kívüli élményt okozhat a minőségi 4/4- április elsején a Mundum rezidensek vezényletével kiderítjük, igaz-e az állítás.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1660157790945201/
Kapcsolódó Shaun Reeves interjú: http://corvinclub.hu/index.php/hu/hirek/interjuk/139-shaun-reeves