Forradalmi újítàst mutatott be múlt héten a Boiler Room. A VR Dancefloors a partyzàs új dimenzióját hozza el a Google-lal kooperàlva. „A Boiler Room célja kezdetektől az, hogy partyarcok millióinak mutassa be a helyi szcénàkat.” – szól a hivatalos sajtóanyag.

A premier színhelye a berlini Arena Club, ahol 150-en gyűltek össze FJAAK live szettjére. Az eseményt 360 fokos kameràkkal rögzítették. Aki kívàncsi a 15 perces folytatàsra, annak szüksége lesz a Google Pixel okostelefonjàra, valamint a hozzàtartozó Daydream VR-szemüvegre és kontrollerre. Ha mozogni szeretnénk a virtuàlis tànctéren – vagyis màsik kameraàllàst vàlasztani -, azt a tetőröl lelógó gömbökre kattintva tudjuk elérni a kontroller segítségével. A Boiler Room és a Google azért mégis azt ajànlja, hogy a biztonsàg kedvéért inkàbb csak bólogassunk a vaktàban megtett heves testmozgàsok helyett.

A virtuàlis valósàg technológiàjànak segítségével valóban úgy érezhetjük, mintha mi is ott lennénk a buliban. Az applikàciót a Google Play Store-ból tudjuk beszerezni. Az előzetest mindenesetre VR-szemüveg nélkül is megnézhetjük.