Érdekes utazásra invitáljuk a hallgatót , melyen az idegenvezetőnk nem más lesz, mint UNHUMAN a Liber Null Berlin képviseletében, aki különleges események fényét emelte európaszerte; Németországban, Olaszországban, Szerbiában, Franciaországban és még sorolhatnánk; valamint Ázsiában.
Zenei repertoárjában az ipari techno dallamok úgyanúgy megtalálhatók, mint a zajosabb mély témák, valamint Unhuman az ebm műfaj minőségi művelője.

Az UNHUMAN projekt a sötétségről és mizantrópiáról szól. Teljes emberi mivoltában Manos Simotas producer/ dj és promóter, aki emögött az álnév mögött dolgozik radikális és szélsőséges hangzást létrehozva, drone és ritmikus behatásokkal, amik a legrosszabb emberi rémálmokkal keverednek.

Az este egyik illusztris hazai vendége tigrics lesz, aki amellett, hogy minőségi élő akcióival örvendezteti meg a közönséget saját maga építi meg a gépeit mindehhez. Sokoldalú művész, aki a savas avantgarde elektronikus zenéből képes pillanatok alatt egy ipartelepi környezetbe jutattni minket, ahol nincs megállás csak utazás van.

Az ebm zenéről bővebben:
Az electronic body music kifejezést egy belga együttes, a Front 242 használta először 1984-ben… Néhány évvel azelőtt, a Németországi DAF zenekar a „Körpermusik” (azaz „test zene”) kifejezést használta egy interjújukban, az elektropunk szinonimájaként. Néhányan elkezdték vegyíteni a német elektropunkot a brit ipari zene elemeivel, majd később a durvább amerikai post-industrial zene elemeivel. Az elmúlt években újászületett és a sokadik fénykorát éli, egyre több követőt szerezve magának.

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/224062894727043/