Az angol house legenda, Danny Howells egy londoni állatmenhely megsegítésére szervez jótékonysági aukciót. Ennek keretein belül eladásra kínálja egy régi a lemezestáskáját és annak tartalmát, melynek teljes bevételét a New Hope Animal Rescue állatmenhelynek ajánlotta fel. Dannyről köztudott, hogy vegetáránus és ebből kifolyólag hatalmas állatbarát, ezért lépése nem is annyira szokatlan. Az, hogy mit ad el viszont nagyon is érdekes:

“A táska tartalma a következő: Szinte minden eddigi Dig Deeper megjelenést tartalmaz vinylen. Promok és kész vinyl másolatok, sok régi kiadás, többek közt a Dusk till Dawn, Repercussion, Kinkyfunk és a Breathe is. Beleértve sok kiadatlan és korai változatokat és white labeleket. Promok és kész vinyl másolatok, sok régi remixemnek, beleértve ismét számos kiadatlan BT, React 2 Rhythm, Cass & Slide, David Morales, Chakra, Ashtrax stb. remixeket. Mindezen felül tartalmazza még A “Choice” albumnak egy 4 lemezes white label promócióját is magába foglalja, a 24/7 album vinyl verzióját valamint hozzáadott bónuszként egy limitált Danny Howells bábút (EZT – a szerk.) amely még mindig az eredeti dobozában van. És ami a legjobb egy személyesen kiválasztott inget a póló archívumomból!” – ígéri Danny.

rsz_s-l1600

A táskára egyébként az Ebay-en tudok licitálni, a dolog pikantériája viszont, hogy a súlya miatt kiszállítás nincsen ezért azt személyesen kell átvenni.