A 90-es években làtogatott el először egy illegàl house buliba. Óràkon àt tàncolt a DJ mellett, azonnal megfogta a màgikus hangulat.

Első lemezét a Northern Lite-os Andreas Kubat-tal készìtette 2003-ban. Jelenleg Drezdàban van a stúdiója.

Honnan a név? 1993-ban kezdett el gyakorolni lemezjàtszókon,aztàn egy hàzibuliban felkérést kapott a warm up szerepére. A Dj nevét ott helyben találta ki. Mivel egy izmos cigi volt a kezében, a Ganja nevet választotta. Egy év múlva változtatta meg a ma is használatosra.

2005-ben fellépett a budapesti Mayday-en is.

Célja a legjobb szettet jàtszani, a legizmosabb zenét ìrni és a legjobb bulit szervezni. Viszont úgy làtja, hogy a jelenlegi showbusiness-t a különböző ranglistàk és szavazàsok is gerjesztik, egyes DJ-k pedig jobban törődnek az instagram profiljukkal, mint a zenével.

Kedvenc régi helyszíne az E-Werk. Életének egyik legjelentősebb pillanataként emlékszik vissza arra, amikor először lépett itt fel. Előtte évekig megfordult itt, mint partyzó. Jelenlegi kedvenc helye a Klub Neu Drezdàban.

Tizedik alkalommal rendezi meg sajàt rendvezvényét. A Click Clack elnevezetű vasàrnapi dayparty-t 2008-ban rendezték meg először.Paul Kalkbrenner volt az egyik első headliner. A rendezvény azért is tudott gyorsan fejlődni, merr olyan környékbeli erők, mint a Wighnomy Brothers, Karotte vagy Mathias Kaden àron alul vàllaltàk a fellépést.

24 éves pàlyafutàsa alatt semmit nem csinàlna màshogy ma, mint régen.

Legutoljàra vàsàrolt lemez: Jammiroquai – Automaton

Kedvenc zàró track: Laid Back – Bakerman

Leghosszabb szett: Showboxx Drezda (10 óràs all night long)

Forrás: http://www.fazemag.de/gunjah-von-damals-bis-heute/