1. Friss levegő
A fesztivál egy kiemelt szépségű természetvédelmi területen kerül megrendezésre, Budapest közigazgatási határának tőszomszédságában, a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészparkban.

2. Ha már cserkészpark, akkor cserkésztábor!
A Magyar Cserkészszövetség nappali programjain ugyanis lesz számháború, íjvadászat és túrázás is.

3. Alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni
Tavaly kiderült, hogy óriási az igény egy olyan budapesti fesztiválra, amit a városi fiatalok újra magukénak érezhetnek. Ahol a program célzottan nekik szól, kerülve a rádiós klisézenéket, a felesleges tiszteletköröket, viszont elhajolva az őszinteség és a baráti lépték felé.

koloráédó3

4. A technosok nem csak technot hallgatnak, a gitárzenét pedig nem csak gitárzenések.
Ne csak az elektronikus zenei kínálattal ismerkedj! Bohemian Brothers, Fran Palermo, Ricsárdgír, Csaknekedkislány, (halál;orgazmus), Sör és fű…imádni fogod!
Azért ne felejtsd, hogy a péntek éjszaka a Technokunsté, egy régi nagy kedvenccel. Jön Blawan!

5. Fellép Todd Terje!
Nagyon régóta várjunk már őt, tavaly nyáron már majdnem ellátogatott hozzánk, de aztán nem sikerült megérkeznie az Eiffel téren rendezett megmozdulásra. Ennél jobb helyszínt nem is választhatott volna a pótlásra!

6. Még több lesz a nappali program, mint tavaly
Több lesz a helyszín, több lesz a porgram: jóga, kerekasztal beszélgetések, fülhallgatós sétaszínház, különböző installációk és performanszok.

kolorádo2
7. Lesz egy csomó sportolási lehetőség
Focikupa és strandröplabda bajnokság is indul. Lehet kölcsönözni tollast, frizbit, pétanque-ot.

8. Még jobb megközelíthetőség
Tanulva a tavalyi esetből, idén még több buszjáratot indítanak. A fesztivál ideje alatt végig közlekedik, 15-20 percenként indul a Széll Kálmán térről

9. Környezetbarát
A szervezők környezetbarát repoharakkal készülnek, ami azt jelenti, hogy 300 forintért megvásárolod a pultban, és onnantól ebbe töltenek neked – így kímélve meg a természetet a pohárhulladéktól.

10. Misi bácsi
Kolorádó egyetlen lakosa, a terület gondnoka a székely Misi bácsi, akinek már három verseskötete is megjelent. Érdemes odafigyelni a gondolataira.

Eemény: https://www.facebook.com/events/659736397537172/