A hazai napfényes bulik alfája és omegája elkezdi a nyári szezont, pontosan 10. felvonásával, 3 külföldi fellépővel, Chinatown dekorációval, két felvonásban.

Gyorsan telik az idő, már 5. évben rendeződik meg az a sorozat, mely a hazai nappali bulik első mérföldköveit rakosgatta le, anno 2013-ban. Június 10-én már ráadásul ezen belül is 10. alkalommal gyűlhetünk össze a Cafe del RIO napfényes, pálmafás terében, hogy átadjuk magunkat a nappali elektronikus bulizásnak, a szervezők ígéretéhez hűen most is 3 külföldi fellépővel és hazai repertoárral.

Ez a Cinematiné sorozat, melyet a The Debut csapat nevelget évről évre, mint a hazai elektronikus zenei események egyik nappali úttörőjét, ahol nem a sötét éjszaka, hanem a napfényes ragyogás adja az alaphangulatot, minden mást pedig ők fűznek rá a történetre.

A Cafe del RIO első perctől kezdve biztosítja a tökéletes otthont a rendezvény számára, a Debut pedig tartja magát az ígértekhez, mindig van három külföldi vendég! Jó, a téli kiadásban „csak” Lee Burridge volt egymaga, de az egy külön szám volt, egy fajta sajátos önkifejezés, ahogy a tapasztalt DJ egész napos varázslatot tartott.

Most, a nyári időszámításban újra robban a tripla dinamit, még pedig régi és új kedvencekkel, valamint egy hazai debütálással. A régi nagy kedvenc megtestesítője a legendás Steve Lawler, aki már a Global Underground idején letette védjegyét és mindig nagy örömmel tár vissza hozzánk egy-egy utaztatásra. Az új kedvenc egyértelműen wAFF-ra értendő, aki az idei The Debut Carneval bulin abba sem akarta hagyni élete első magyar fellépését, akitől most is dinamikus ütemekre számíthatunk. A debütálás pedig a Los Suruba párosra marad, akik először lépnek fel az országban, Ibizáról kiindulva, a híres Elrow bulik hangulatát megtestesítve majd.

Hazai oldalról is jut zene a fülbe és a talp alá, mert a fenti urak zenei robbantását a The Debut részéről Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix, valamint a Badgirls csapatából James Cole és Shabaam támogatja majd a hosszú nap során.

A megfelelő hangulat kialakulása érdekében ráadásul a 10. Cinematiné arculata is meg lesz kicsit spékelve, mert ez alkalommal a Chinatown küllemére lesz egy díszes dekoráció felállítva, ezzel is elvarázsolva minket az átlagos, unalmas hétvégék hangulatából.

A nappali buli ugyanakkor csak az első felvonás lesz, mert idén is folytatódik a megmozdulás egészen másnap reggelig, a Track Terrace-on, ahol a hazai fellépők tovább táncoltatják a Cinematiné Afterhours résztvevőit.

Daytime Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/1377795265629180/
Afterhours Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/446726319013361/
Online TICKET: https://oneticket.hu/cinematine-010-223