„A Decade Of Dubfire” – ez a címe Ali Shirazini, avagy Dubfire legújabb albumának, ami június 16-án fog megjelenni a !K7 kiadó gondozásában. Az új megjelenés három CD-n, illetve bakelitlemezen lát napvilágot és összesen 42 szerzeményt tartalmaz. A gyűjtemény felöleli a Dubfire-hangzás teljes spektrumát. Lesznek régi klasszikusok, mint például a „RibCage“ és a„Roadkill“, saját remixek, illetve kollaborációk, mint például a Miss Kittin-nel közös “Exit”., vagy új szerzemények, mint például a „Dust Devil“, amit már az új hybrid show alkalmából is bemutatott.

Dubfire zenéjét “koromfekete, polírozott króm technonak” is szokták nevezni. Kiváló minőségű szerzemények, amelyek lenyűgöző produceri képességeinek bizonyítékai. Erő és nyers érzelem.

Az album további személyes ajándékokat is tartalmaz, melyek egyedülálló betekintést nyújtanak a produkciók elkészültébe, még közelebb hozva a rajongókat Dubfire zenéjéhez. Ilyen sztorikról is ír, mint amikor négy napig be volt papírozva a Burning Man-en, de arról is mesél, hogy miért nem zenél már az ibizai afterokon. Bepillantást nyerhetünk egy ember intim szférájába, aki történetesen nem más, mint a világ egyk legismertebb DJ-je és producere.