Teljes a lista a SONUS Fesztivál ötödik születésnapi szériáján. A híres Time Warp tengerparti kiadása minden eddigit felülmúló programmal ünnepel. A rendezvény legnagyobb meglepetése számunkra a Hood család live-ja ( FLOORPLAN AKA ROBERT HOOD ÉS LYRIC HOOD) lesz, persze számos nagyszerű előadó csatlakozott még, valamint publikálták a boatpartik line-upját is.

Teljessé vált az ötödik SONUS programja és mindent összegezve biztosak vagyunk benne, hogy a fesztivál egyike lesz a nyár legnagyobb durranásainak.  A nemzetközi szcéna kedvencei, Floorplan, Dense&Pika, Guti, Raresh és még jó néhányan csatlakoztak az öt napon és éjszakán át tartó utazáshoz, mely augusztus 20. és 24. között zajlik majd az idilli Pag szigetén, Horvátországban. Itt lesz még többek között Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jackmaster és Joseph Capriati is, hogy aztán a számos színpad egyikén, a naponta induló boatpartikon vagy a hírhedt reggeli afterokon szórakoztassanak minket.

_DSC6263_Elephant_Studio

Egy elképesztő esemény a house és a techno kalendáriumában – a SONUS fesztivál szoros kapoccsá vált a világ minden táján élő zenefanatikusok között. Miután a világszerte híres Time Warp szervezőség kezében van a Sonus is, egy percig sem fordulna meg a fejünkben, hogy bármit is kispórolnának a rendezvényből. Messzire elért már a híre, a homokos strand tele fiatal partizókkal, a fesztivál helyszínéül szolgáló klubok elképesztően jól néznek ki, a fény és hangtechnika kifogásolatlan, valamint a Time Warp-hoz hasonlóan páratlan a line-up évről évre, de kétségkívül az idei kiadás rendelkezik a legütősebb tartalommal. A 2017-es jubileumi rendezvény végleges programjához csatlakozott az InFine alapítója, a lyoni illetőségű Agoria. Ezúttal DJ szettel érkezik az Innervisions társalapítója, Âme. Itt lesz az Egyesült Királyság színeiben megjelenő csapat, a Hypercolour-os Dense & Pika, élő zenei neveltetésben lehet részünk FLOORPLAN-el. Robert Hood ezúttal magával hozza lányát, Lyric Hood-ot is a közös produkcióra. Szakszerűen végrehajtott live performanszokban köszön vissza a jazzel színesített house, melyekért Guti és a szlovén Ian. F. felelnek.  A horvát szcénát helyi legendák képviselik, Ivan Komlinovic (live) és Mimi. Kifejezetten jó hír, hogy az Item & Things first lady-je, Magda még különlegesebbé varázsolja a színvonalas line up-ot. Finom minimallal erősíti a tábort a román producer, Raresh és a mannheim-i rezidens, Steffen Deux is csatlakozik az 5 éves ünnepléshez. Végül, de nem utolsó sorban itt lesz a szlovén techno alapító atyja, oly sok magyar kedvence, Valentino Kanzyani is.

Sonus_FB_Header_fullhd

A Sonus bejelentette a hajós partik főszereplőit is, úgyhogy Irány a fedélzetre matrózok!

A leleményes látogatók naponta egyszer meghitt hangulatú boatpartikon vehetnek részt, áttáncolva a délutánt az Adriai-tenger közepén. Minden nap más brigád hostolja az eseményt, a házigazda szerepébe bújik a Keep On Dancing, a berlini XLR8R Rødhåd-el és Meat-el a fedélzeten, tini & The Gang, valamint a Jesus Loved You kiadó feje, Valentino Kanzyani is saját hajót indít. A csütörtöki tengerjáráson pedig a francia TRAX legénysége áll pultba, Cabanne & Lowris ezúttal a K.O.D fedőnév alatt játszanak. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a fesztiválbérlet nem érvényes a hajóra, a nagyon limitált számú jegyek pedig június elején válnak elérhetővé az esemény weboldalán.

KIDKUTSMEDIA-178

Jól tudjuk Horvátországról, hogy mennyire páratlan a gyönyörű, érintetlen táj. Ez és az ottani hőmérséklet tökéletes helyszínt biztosítanak egy napsütötte, tengerparti nyaralás és egyben újabb zenei élmények kombójához. Három lenyűgöző klub nyitja ki kapuit csak a Sonus látogatók számára, továbbá tengerparti partik, boat partik, afterek és további lehetőségek közül csemegézhetünk. A szállások rohamosan fogynak a környéken, de kombinált (szállás+belépőjegy) csomagok közül is válogathatsz partnerük, a Festicket weboldalán.

IMG_4269_Felix_Hohagen

Jelenleg 179 € -ért lehet hozzájutni az öt nappalon és öt éjszakán tartó rendezvényre és az afterpartikra szóló fesztiválbérlethez. A bérletet és a hajóra érvényes jegyeket az alábbi oldalon vásárolhatjátok meg: http://www.sonus-festival.com/tickets.

A közeljövőben még fogunk írni a SONUS-ról egy személyesebb hangvételű cikket. Megosztjuk saját tapasztalatainkat, utazással, fesztivál-helyszínnel, árakkal kapcsolatos infókat közlünk, és hasznos tanácsokkal szeretnénk ellátni titeket, úgyhogy érdemes figyelni minket továbbra is, illetve tájékozódjatok a magyar fanpage-ről: Sonus Festival Group Hungary