A mai napon startol a StreamOn.hu weboldala!

Ezentúl nem kell a youtube-on keresgélni kedvenc StreamOn felvételeidet, mert a mai napon elindult Magyarország első professzionális zenei portálja a streamon.hu.

Az elmúlt években oly nagy népszerűségnek örvendő élő buliközvetítések hazánkban is teret nyertek. Ma már nincs olyan klubest, fesztivál, vagy sportesemény, ami legalább egyszer ne vette volna igénybe az internetes élő sugárzás lehetőségét. Amellett, hogy a résztvevők később újraélhetik otthonukban akár többször is az események hangulatát, azok is részesei lehetnek, akik a túl nagy távolság miatt nem tudnak jelen lenni a helyszínen.

Ha a StreamOn oldalára kattintasz, tutira nem maradsz le a legmenőbb eseményekről, elég csak a LIVE menübe lépni, ahol elérhetőek a már streamelt teljes műsorok mellett, az éppen aktuális adások, valamint visszaszámláló jelzi a jövőbeliek kezdetét. A FELVÉTELEK menüben lebilincselő, adáson kívül forgatott felvételeket, valamint vágott, streemelt műsorokat tekinthetsz meg előadók produkcióira bontva, de ha olvasgatni van kedved a HÍREKre kattintva azt is megteheted.

A StreamOn biztosíték a kiváló hang, és képminőség prezentálására, garancia a minőségi szórakoztatásra, és szolgáltatásra. Kattanj ránk most, és győződj meg róla saját szemeddel, és füleddel!