Hosszú hónapokat követően újra összeáll a legendás Debut trió, hogy egy különleges énekhanggal kiegészülve újra felidézze a régi idők elektronikus zenei hangulatát.

Nyár, felhőmentes nappalok, forró éjszakák, hűsítő italok és a legjobb elektronikus zenék. Ha ezek egy helyre kerülnek, akkor a The Debut Band elégedett, persze, csak, ha az érdeklődő közönség is jelen van! Sűrű nyári programjukból nem hiányozhat az elmaradhatatlan zenei újratöltés, azaz bő fél év várakozást követően újra klasszik hangulatban jelentkezik a csapat.

Legutóbb még tavaly novemberben pakolták fel a legnagyobb régi slágereket, most pedig nyári rezidenciájuk, a Track Terrace atmoszférája sem tűrheti tovább, hogy ne csendüljenek fel ezek a híres trackek. Sokan várják ezt az alkalmat, amikor a régmúlt korokból megszeretett, nagy kedvencekre táncolhatnak.

A The Debut Summer Classics alkalmával most is a három klasszikus rezidens, azaz Garay, Dandy és a ma már csak szinte a klasszik bulik hangulatára felesküdt Moonline legendás szettjei lesznek hallhatók, melyeket idén Sophie fűszerez meg élő, hidegrázós vokáljával.

Talán erre mondhatjuk azt, hogy semmi új nem várható, minden a régi lesz, szinte időutazás, melyre nem csak az akár több évtizedes zenék kedvelőit, hanem a kellemes légkört és a kirobbanó táncot szeretőket is tárt karokkal várja a Debut!

Bővebb infókért ide kattinthatunk: https://www.facebook.com/events/444653025903320/