A múlt hétvégén lezajlott Awakenings Festival-ra mindenki odafigyel. A két napos dayparty kétségtelenül Európa legerősebb line up-jával kecsegtető nappali bulija. A BE-AT.TV-nek hála szerte a világban élőben lehetett követni az eseményeket. A legnagyobb fanatikusok azóta már össze is írták a tracklisteket. Nagy örömünkre több magyar producer szerzeményét is megtaláljuk a listákon.  

A Steam Shape zenéi ott figyelnek egyre több DJ lemezestáskájában, Londontól Berlinig már számos buliban hallhattuk Nils & Svetec duójának szerzeményeit. Legújabb megjelenésük a Sasha Carassi által vezetett Phobiq gondozásában látott napvilágot június közepén. Alan Fitzpatrick a “Numbness” című tracket játszotta le.

De nem csak ezt az egy magyar vonatkozású zenét hallhatta a nagyérdemű múlt hétvégén Amszterdamban. A következő zene rögtön dupla hazai siker, hiszen a Sam Paganini által lejátszott zene (Peja – F2 /David Temessi Remix/) a szintén hazai illetőségű Airsound Records-nál jelent meg.

Klaudia Gawlas egy másik feldolgozást játszott le: George Markakis – In My Mide ( David Temessi rework )

Amelie Lens második trackje (Steve Shaden & Kristina Lalic – Detention (DSR Digital) pedig David Temessi kiadójánál jelent meg, ezt ITT lehet visszahallgatni 1:28-tól.
Gratulálunk az illetékeseknek! Reméljük hamarosan magyar DJ-t is hallhatunk az Awakenings színpadán!