A napokban alakult facebookon egy csoport BPM 2017 Hungary néven, mely arra hivatott, hogy összehozza azokat a honfitársakat, akik kedvet kaptak részt venni az ebben az évben először Európában, pontosabban Portugáliában megrendezésre kerülő, legendás BPM fesztiválon.

A csoport alapítói szeretnének egy egységes, jól együttműködő csapatot összehozni, akik számára nem pusztán a fesztivál, de a környék nevezetességei, kultúrája is érdekes lehet, így közös kirándulások szervezésére is van lehetőség. Céljuk összefogni a magyar partiarcokat, segíteni egymásnak például ha nyelvi akadály merülne fel bármi kapcsán, vagy eligazodni a tömegközlekedésben, esetleg ha valaki egyedül vállalja be a fesztivált, legyen társasága. A csoportban lehetőséged van megosztani tapasztalataidat (főleg ha már részt vettél az eredeti mexikói fesztiválon), kérdezni úttal, szállással kapcsolatban, de ismerkedhetsz, barátkozhatsz, zenéket is megoszthatsz. A lényeg, hogy Te is légy aktív tagja a közösségnek.

Ha eddig még hezitáltál a BPM kapcsán, akkor mindenképpen érdemes most már elgondolkodnod, főleg, hogy a line up egy részét már nyilvánosságra hozták a szervezők. Íme:

Image and video hosting by TinyPic

A fesztivál időpontja: 2017.09. 14-17.
facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1757900447557937/
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1736573633231748/