Meg sem próbálunk belekötni a SONUS napi beosztásába, egyszerűen fenomenális a program az 5 nappal és 5 éjszakából álló fesztiválra. A híres Time Warp tengerparti kiadása augusztus 20-24. között kerül megrendezésre a lélegzetelállító Pag szigeten, Horvátországban. Aki eddig csak szemezgetett vele, az ezután a program-tábla után ne gondolkozzon sokáig, garantált a felejthetetlen nyaralós-fesztiválozós élmény, a legminőségibb kivitelben.  

Akinek még teljesen újdonság ez a rendezvény akkor bemutatjuk, hogyan is épül fel. Lemész a homokos tengerpartra, ahol mindenfele fiatalok vesznek körül, akik mind azért vannak ott, amiért te is. Délután elkezdődik a nappali program. Három elképesztően feelinges klub ad helyet a rendezvénynek. A fesztivál-karszalagoddal ki-be mászkálhatsz folyamatosan. Strandolsz, majd fogod a papucsod, törölköződet és besétálsz arra a fellépőre, abba a klubba ahová kedved tartja. Ha nem jön be, átmész a másikba. Kora este vége a nappali felvonásnak, kicsit bezárják a kapukat, Ti is összeszeditek magatokat, majd folytatódik az éjszakai széria ugyanazon a három színpadon. A helyszínek teljesen más megvilágításba kerülnek nappal és éjszaka, ezért nem szabad kihagyni egyiket sem. Reggel pihenés a szálláson, utána pedig lehet menni strandolni és még 4x ismétlődik ez a program.

Akkor most nézzük, melyik nap kiket láthatunk, hallhatunk a fesztivál alatt:

Vasárnap az Apollonia, Jackmaster, Nick Curly, Len Faki és Dejan Milicevic nyitja az első nappalt. Az este sztárjai Jamie Jones, Maceo Plex, Rodhad és Marco Carola…remélhetőleg idén nem mossa el Carola-t a vihar, mint tavaly, de már tudjuk, hogy ekkor sincs nagy baj, úgyis visszajön zenélni másnap.

A hétfő igazi techno day lesz, nappal Pan-Pot-al, Monika Kruse-al és Adam Beyer-el. Utóbbi duplázik is, ugyanis fellép éjszaka Robert Hood-al és lányával egy színpadon, míg a másik klubban a Minus sztárokat, Richie Hawtin-t, Matador-t és Fabio Florido-t hostolja a Play Differently.

Kedden a nappali esemény erősnek ígérkezik, kis pihenés után visszatér Hawtin, lesz meglepetés vendég is, a harmadik színpadon pedig Magda, Seth Troxler és The Martinez Brothers produkálja a garantált showt. Ami egyébként elég gyanúsan körvonalazódik a táblán, hogy úgy tűnik, ők egyből átzenélik magukat az éjszakába. Loco Dice pedig este tér vissza törzshelyére a Papaya klubba.

_DSC8681_Elephant_Studio

Szerdán megérkezik Joseph Capriati és Chris Liebing is a fesztiválra, de mellettük még Seth Troxler is bevállal egy utolsó nappali rotyogtatóst. Éjjel a house sztárjai, Ame, Adriatique és Agoria követik egymást az Aquarius klubba.

Csütörtökön Sven Väth finálézik a naplementébe, illetve Sam Paganini a túlparton. Utolsó éjszaka az Aquarius színpadát Capriati és Luigi Madonna zárja, a Kalypso-t Ricardo Villalobos, Sonja Monear, Margaret Dygas, a Papaya-t pedig Solomun és Magdalena.

Persze ne feledkezzünk meg az afterokról sem, kedd hajnalban többek között Enzo Siragusa, a pénteki napfelkeltében pedig a Villalobos-Monear-Dygas hármas sztrájkol az egészséges pihenés ellen.

A külön belépőjeggyel látogatható boat party-kon Karotte, Rodhad, tINI, Valentino Kanzyani és K.O.D. vállalták a házigazda szerepét más-más napokon.

Sonus napirend

A line-up színvonala adott, a klubok design-ja hamisíthatatlan, a feeling felejthetetlen és mindezt a háttérben a Time Warp garantálja. Mi kell még? Egy szállás és egy bérlet, melyet intézhetsz külön magadnak vagy válogathatsz a Sonus partnereinek kínálatából a hivatalos honlapon. http://www.sonus-festival.com/
Ha csak 1-2 napra akarsz lenézni, akkor sem kell kétségbeesni, online nem lehet napijegyet vásárolni, de a helyszínen mindig van rá mód.

Érdemes csatlakozni a magyar csoporthoz, Sonus Festival Group Hungary . Lehet bandázni, érdeklődni, de sokan itt próbálják tovább adni feleslegessé vált jegyeiket vagy szállásukat kedvezményes áron.

IMG_7146_Felix_Hohagen