A nyár kellős közepén először 360 fokos panorámás tánc, majd nyári parádé! Ez az a duplán különleges szombati program, melyet a Debut terít a lábunk elé.

Július 15-én, nagyjából a nyár kellős közepén mi mással is üthetnénk el az időt, mint egy szabadtéri szórakozással!? A Debut csapat őrületes 10. Cinematinéja és a klasszikus ütemekre hangolt júniusi bulija után arra készül, hogy rögtön duplán teljesítse a kívánságunkat!

Ezen a szombati napon előbb a nappali Cinematiné 360 fokos Rooftop kiadásával jelentkezik. Nem kell megijedni, ez nem a hőmérsékletre, sokkal inkább a budapesti panorámára utal, melyet a RIO tetőteraszáról kaphatunk meg, miközben az elmúlt években a hazai közönség számára is közkedveltté vált Hector és Stacey Pullen (akik tavaly is ott voltak a Cinematinén), valamint Andras Garay, Jaffa Surfa és James Cole szórakoztat minket a késő estéig, kellő mennyiségű napfény és lágy dunai szellő kíséretében.

A szabadtéri, nappali szórakozás ezzel kerül kipipálásra, melyet egyből a földszinten folytat majd a Debut nagy nyári dobása, a The Debut Summer Paradé, ahol a nappali line up kiegészül annak a Yousef-nek a részvételével, akit a BURN Residency programból ismerhettünk meg, vagy netán a Desolat, BPitch Control, Coccon, Defected kiadóknál megjelent zenéi miatt már régóta várunk egy ilyen buliba.

Nem kérdés, hogy mindenkit tárt karokkal és minőségi napfénnyel várnak, melyre ezeken a linkeken lehet a jegyekért lecsapni:

Cinematiné 360: https://oneticket.hu/cinematine-360-rooftop-party-with-hector-stacey-pullen-443
Debut Summer Paradé: https://oneticket.hu/the-debut-summerparade-441

Események:

https://www.facebook.com/events/1250941705029020/
https://www.facebook.com/events/1046534975475396/