A OneDay Electronic Fest esemény első epizódjának főszereplője a Cadenza Records főembere, a svájci illetőségi Lucien Nicolet, azaz Luciano lesz!!

Luciano már 1993 óta járja a világot és 1997 óta készít saját zenéket, melyek olyan neves kiadóknál jelentek meg, mint a Perlon, a M_nus, a Poker Flat, vagy a Cocoon. Pályafutása során 10-szer jelölték a DJ Award megmérettetésen, ahol 5 évben el is hozta a legjobb tech house DJ címet! Így nem véletlen, hogy idén már a BURN Residency mentor programjában is komoly feladatokat bíztak rá.

A OneDay Fest fellépőjeként július 22-én szombaton, ezen a különleges, naplementét követő elnyújtott szettjében is kirobbanó formáját hozza majd, melyet Ibiza és a világ számos más pontja már sokszor megkapott, de most a magyar tenger partja sem marad érintetlen.

Erről még Deborah De Luca is gondoskodik legjobb nappali és éjszakai techno trakcjeivel, mint az olasz elektronikus zene koronázatlan királynője, valamint egy sor hazai DJ táplálja majd a 24 órás programot!

A OneDay Electronic Fest eseményről röviden:

Olyan esemény elé nézünk, ahol egy több ezer fős, 24 órás elektronikus zenei megmozdulásban a nappal összeér az éjszakával, majd újra felkel a nap. Szombat délelőtt 10 órakor indul útjára a Balaton legszebb parti szórakozóhelyén, a Plázs Siófok fehér homokos placcán, ahol egész nap élvezhetjük a forró ütemeket, melyet éjszaka a leghíresebb balatoni klubban, azaz a siófoki Palace-ban vezethetünk le és zárhatunk majd, vasárnap délelőtt.

A dupla bulira jegyek még elővételben is kaphatók korlátozott számban ITT.

Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/1936941199861921/
Day Time TimetableNight Time Timetable
Plázs Siófok