Mindig nagy öröm, ha nem csupán dekoratív, de zeneileg és technikailag kifogástalan minőségű szetteket alkotó hölgyek állnak a dj pultban. Az idei B My Lake felhozatala ebből a szempontból teljes mértékben elsőrendű lesz Amelie Lens, Hito, Jennifer Cardini, Tijana T, és Nora Matisse bűvkörében.

A belga techno császárnő Amelie Lens neve első körben az olasz Lyase Recordings névsorából ismerhető, de a Pan-Pot srácok kiadójánál a Second State-en, vagy a spanyol Pig&Dan Elevate labeljén is jöttek már ki remek darabok tőle. A szerencsésebbek már részt vehettek a hölgy saját klubestjén mely a techno zene legszebb harmóniáit hivatott felkutatni, és elénk tárni. Jól időzített, dramatikus, és szuperfeszes csúcspontokkal operáló dj szettjét novemberben élvezhette legutóbb a magyar közönség, így nem csoda, hogy tűkön ülve várjuk már az újabb Amelie-féle varázslatot, mellyel igazán izgalmas színt csempész idén a BML harmadik napjára.

Image and video hosting by TinyPic

Hito valóságos gyöngyszeme az idei fesztivál felhozatalának. A japán hölgy csak és kizárólag bakelit lemezekről muzsikál, arról nem is beszélve, hogy zseniális, és messze földön híres különleges lemezgyűjteménye. Hito neve szorosan kapcsolódik a legendás Richie Hawtin-hoz, ugyanis évek óta szerves része, és rezidense az ENTER-nek, valamint ő is kinevezett nagykövete a PLAYdifferently MODEL 1 mixer projektnek. Nemzeti öntudata is dicséretes, így érdemes lesz majd odafigyelni a megjelenésére, merthogy általában csodaszép kimonóban lép a nagyérdemű elé, ezzel is szemléltetve kulturális hovatartozását. Zenéje mély, szenvedélyes, játékos, változatos utazást kínál a house, techno és minimal bugyraiban. Kijelenthetjük, hogy varázsolódáson kívül, lesz bizony TÁNC is a BML második napján!

Image and video hosting by TinyPic

A francia klubszcéna egyik lélegzetelállító alakja, a világhírű Rex klub rezidense Párizsban, és a Correspondant büszke tulajdonosa. Ki másról is lehetne szó, mint a fantasztikus Jennifer Cardini-ről, aki hihetetlen professzionistással ötvözi szettjeiben a kísérleti technot, narkotikus acid vágásokat, és a house valamint a nu-disco legkülönlegesebb stíluselemeit egy hihetetlen energiabombába, mely a dobhártyáinkra feltétlenül gyógyító hatással bír. Fertőző karizmája, és sokoldalúsága tette őt mára az elektronikus zenei kultúra egyik meghatározó ikonjává. Bejárta már az egész világot, rögtön első körben a Panorama Bar, a Nitsa, és a Fabric falai között mutatta be mágikus képességeit. Augusztus végén végre mi is élőben áldozhatunk a hölggyel a zene oltáránál a BML harmadik napján.

Image and video hosting by TinyPic

Tijana T a szerb elektronikus zenei élet egyik legfontosabb kulcsfigurája, a világhírű EXIT fesztivál rezidens arca. A hölgy nem csak a Boiler Room adásában robbantott, de olyan legendás helyeken is lehengerelte közönségét, mint a Panorama Bar, We Love… a Space Ibizán, az Output New York-ban, vagy a Kaiku Helsinki-ben. Tijana a house és techno vizein evez, válogatásával dinamikus, változatos, izgalmas zenei kalandozásban lehet részünk a BML második napján.

Image and video hosting by TinyPic

És végül, de nem utolsósorban érdemes szót ejteni a hazai underground szcénában már igencsak jól ismert Nora Matisse kisasszonyról is, aki nem csak lehengerlő megjelenésével veszi le a lábáról a nagyérdeműt, de remekül válogatja össze a legütősebb house, techno darabokat. A Nora Matisse jelenség garancia a kolosszális táncélményre.

Image and video hosting by TinyPic

Infó: http://bmylake.hu/2017/intro
Esemény: https://www.facebook.com/events/1763558040565836
Facebook: https://www.facebook.com/BmyLakeOfficial/

Image and video hosting by TinyPic