A Time Warp csapatának tengerparti fesztiválja, a SONUS idén ötödik születésnapi kiadását ünnepli a mesés Pag-szigeteki Zrce Beach-en.  A különleges alkalomra néhány extra csemegével leptek meg minket a  szervezők. Mikor még csak a neveket jelentették be, akkor lehetett látni, hogy nem teljesen követi az előző évek példáját a fesztivál programja. Most azt mutatjuk be nektek, mik azok a finomságok, amik olyan rendkívülivé teszik az ünnepélyes eseményt.

Egyik nagy dobása a csapatnak Floorplan live aka Robert Hood & Lyric Hood meghívása a line up-ba. Robert Hood, a detroiit techno legenda, alias Floorplan neve már történelem. Dj és live előadásai önmagában is rendkívüliek, de 2014-ben megfűszerezte a performanszot akkor 16 éves lánya, Lyric Hood bevonásával. Apa és lánya azóta számos közös fellépésen vannak túl, albumuk jelent meg Victorious címmel és a leányzó nagyon hamar bebizonyította, hogy megállja a helyét Robert mellett a pultban. Ezúttal a Sonuson mutatkoznak együtt hétfő este a Kalypso színpadán.

Mikor kijött a napi felbontás, már akkor jeleztük írásunkban, hogy nagyon gyanus nekünk a 3 jómadár, Seth Troxler és a The Martinez Brothers közös megmozdulása, ugyanis a táblázatban nem volt elválasztva a keddi nappali és éjszakai program az Aquarius klubban. Nem sokkal ezután be is jelentették, hogy igazi vandálkodás várható aznap. A Secret Society aka s.C.s. egy maratoni 10 órás közös session-re hostolja Magda-t, Seth Troxler-t és The Martinez Brothers duót.

Seth Troxler-nek viszont ennyi nem elég és triplázni készül 24 órán belül, hiszen másnap ki tudja mennyire kipihenten, avagy inkább aznaposan tér vissza a pultba szerda délután.

Óriási titokzatosság övezte a titkos meglepetés vendégeket, akik kedden a Papaya klub nappali programját teszik ki. Végre fény derült az igazságra és bejelentették CARL COX  részvételét a fesztiválon, akit még Jon Rundell is elkísér. Igazi mérföldkő ez a Sonus történetében is, ugyanis Carl Cox először lép fel a fesztiválon. Valamint annál nagyobb kuriózum lesz számunkra, hiszen ha belegondolunk Coxi munkásságába, két évtizedes baráti viszony fűzi a Time Warp szervezőségéhez, az élete Ibiza, imádja a tengerparti mulatságokat, a nyári naplementés szetteket, a lenyűgöző helyszíneket. Márpedig a Sonus-on, a horvát parton, a Papaya-ban, délutántól sötétedésig… fogadni merünk bármibe, hogy le lesz nyűgözve a környezettől, a klubtól, a hangulattól, az emberektől… és egy igazán felejthetetlen Carl Cox szettben lesz részünk nekünk is. YESS OH YESSSS, nagyon nagy pacsi ezért a meglepetésért, biztosan élni fogjuk minden pillanatát!

Kicsit térjünk vissza a Time Warp-os barátságokhoz, ugyanis Carl mellett van még néhány személy akik több, mint 20 éve rendíthetetlenül alappillérei a rendezvénynek. Méghozzá Sven Väth és Richie Hawtin, akik bár tavaly kihagyták a Sonus-t, ezúttal nyilvánvalóan nem maradhatnak ki a közös családi ünneplésből. Sven Väth csütörtökön zárja a fesztivál nappali programsorozatát a Papaya-ban. Személy szerint örülünk, hogy nappal játszik, nem pedig éjjel, mert neki igazán jól állnak a day partik, igazi vidámsággal teli fináléra számíthatunk. Richie Hawtin kétszer is fellép a héten legnagyobb örömünkre, hiszen mostanában az új live projektjére összpontosított, hogy azon kívül nem sokat hallat magáról. Kíváncsian várjuk, milyen két különböző szettet hallhatunk majd tőle. Kedden este Matador és Fabio Florido társaságában vendégeskedik a Papaya színpadán, szerda napközben pedig a Kalypso-ban láthatjuk viszont Hito után.

Az utolsó esti finálé-szett nyertesei pedig Joseph Capriati és Luigi Madonna, a másik klubban Solomun és a part túlfelén Ricardo Villalobos, Sonja Monear és Margeret Dygas zárják az öt napos esemény-dömpinget.

Kétségkívül ennél jobb meglepetések nem is kellenek, nagyon gondosan válogatták össze a programot, hogy az tényleg különlegesebbé tegye az ötödik kiadást az előző évekhez képest. Az a hétfő-kedd talán kicsit túl erősre is sikeredett, nagy bajban leszünk majd, hogy kit mennyi ideig hallgassunk meg, de biztosan nem fog kimaradni senki a szórásból.

Még mindig nem késő eldönteni, hogy Te is csatlakozol az ünnepléshez!!!

Évről évre egyre több magyar gondolja úgy, hogy igenis minden pénzt megér részt venni egy ilyen fesztiválon, mint a SONUS. Egyszerre letudva a nyaralás, a fesztiválozás egy gyönyörű tengerparton, egy színvonalas rendezvényen.
Csatlakozzatok és figyeljétek a Sonus magyarországi csoportját, hiszen folyamatosan kerülnek fel megosztások azzal kapcsolatban, hogy társulna-e valaki a többiekhez az autóba vagy a szálláshoz. Sonus Festival Group Hungary

Jegyeket vásárolhattok online a Sonus weboldalán: http://www.sonus-festival.com/tickets/
Normál: 179 Euro
Vip: 249 Euro
Ha elég szemfülesek vagytok, akkor olcsóbb bérletre is lecsaphattok a Ticketswap oldalán: https://www.ticketswap.hu/sonus-festival
Érdemes tudni, hogy napijegy is vásárolható, de csak a helyszínen. Viszont, ha már 2 napra tervezel, akkor jobban megéri bérletet venni… aztán kit tudja, lehet ott ragadsz a végéig 🙂

5 NAP / 5 ÉJSZAKA / 5 ÉVE SONUS

Sonus2017_DayByDay_Schedule