Először All Day I Dream x Cinematiné party a RIO-ban, majd egy bomba folytatás a Track Terrace-on.

Legutoljára a téli februárban járhattunk ennyire magasan, de most ismét a fellegek fölé invitál a Cinematiné, akik minden idők egyik legnagyobb elektronikus zenei alakját, Lee Burridge-t fogadják augusztus 5-én, szombaton.

Az All Day I Dream kiadó és sorozat feje most Budapestet is beidőzítette nyári ’A Summer Of Love’ című turnéjába, így a Tomorrowland, BPM, ADE fesztiválok között a hazai nappali partyk úttörője, a Cinematiné is helyet kapott a programnaptárban.

Lee februárban járt nálunk utoljára, akkor egész nappalos, forró szettel olvasztotta meg a jeges, téli hangulatot a Cinematiné Winter Edition bulin, ami teltházas közönséget vonzott magával és persze felejthetetlen élményeket hagyott maga után. Ezt emeli majd még inkább a fellegek fölé az első budapesti All Day I Dream party, amire nem csak a legendás Lee Burridge, hanem a sorozathoz kapcsolódó Lost Desert és Hoj is ellátogat a RIO-ba, hogy letegye alapkövét a Cinematinén.

A megszokott módon délután 14 órakor induló matinézás során 6 órás All Day I Dream hullámoztatást élvezhetünk majd, melyet a The Debut Band és Badgirls tagjai erősítenek, de a nappali program nem itt ér véget! Az esti óráktól ugyanis a Track Terrace-on megrendezett hivatalos folytatásban a hazai lemezmesterek mellet még jön a modellből avanzsált tech house szépség, Chelina Manuhutu, aki minden bizonnyal felperzseli majd a táncteret.

Hogy ez már csak olaj lesz a tűzre, az biztos, de egyik eseményt sem érdemes kihagyni, mert ezzel a nyár egyik legütősebb programja készül augusztus 5-én szombatra.

Az eseményekre itt ugorhatunk rá:

All Day I Dream x Cinematiné: https://www.facebook.com/events/1823659097651899/
Cinematiné Afterhours w/Chelina Manuhutu: https://www.facebook.com/events/1367808333331508/

Jegyekért ide siethetünk: All Day I Dream x Cinematiné: https://oneticket.hu/all-day-i-dream-x-cinematine-011-553

All Day I Dream @ Budapest előzetes videó: