A Track Terrace & Prime FM & Deep House Budapest most szombaton Magdalena és Matthew Dekay fellépését prezentálja az elektronikus zene kedvelői számára.

Különleges estének nézünk elébe hiszen Matthew Dekay 3 órás, építkezős warm up szettje után a Diynamic Music felfedezettje Magdalena áll a pult mögé, hogy dinamikájával megtáncoltasson mindenkit, aki ezen az estén ellátogat a Track Terracera.

Matthew Dekay munkássága széles körben ismert, hiszen olyan kiadókhoz köthető, mint az Innervisions, Cécille vagy az All Day I Dream. Biztosak lehetünk benne, hogy kellően bemelegíti majd a terepet est másik vendégének, aki ezen az éjszakán debütál hazánkban.

Magdalena, a kezdetek óta részese a Diynamic sikerének. Eleinte a kiadóhoz tartozó “Ego” klub vezetésével tevékenykedett, majd annak bezárásakor a pult másik oldalán bukkant fel, és milyen jól tette! Produceri szárnyait még csak most bontogatja, de meglehetősen nagy sikerrel. Moby-nak készített “Why Does My Heart Feel So Bad” átiratát szinte minden fesztiválon hallani lehetett az elmúlt hónapokban. Bízhatunk benne, hogy szettjében elcsíphetünk egyet, a későbbiekben megjelenő munkái közül is.

Remek, mondhatni újabb dinamikus éjszaka elé nézünk Budapest kedvenc teraszán, a Trakc Terrace-on!

Event CSEKK: https://www.facebook.com/events/1710268872611143/