Bizonyára sokan vagytok, akik a kicsit dallamosabb, lágyabb ütemeket kedvelitek, de persze a dinamikus vonalvezetés is fontosnak tartjátok. Akkor abban biztosak lehettek, nem az első nap lesz a kedvencetek, de a fesztivál további részében egyáltalán nem fogtok csalódni.

A techno-house kedvelőinek a csütörtök lesz a mámor ünnepe, ekkor lép ugyanis a nagyszínpadra Hito, Tijana T (róluk korábban írtunk már, itt olvashatod. Szerk.), valamint Dixon, Loco Dice, és Rodhad, ebben a sorrendben. A B Stage programja is ekkor indul el, nem is akárhogyan! A délutáni órákban a MOVE klubest sorozat arcai Zvezda Beta, Polarize, és Andras Toth muzsikálnak a napsütötte Balaton parton. Az esti órákban a zeneszeretetéről, és alázatáról híres, a „Do not Sleep” ibizai nagyköveteként ismert Darius Syrossian is a lemezjátszók mögé áll, majd őt követi Andrea Oliva, aki 2015-ben dobbantott a „4313” LP-jével, mely az Objektivity-n jött ki, majd a 2016-os év meghozta számára a várva várt sikert. Az ANTS headlinereként Európa legnagyobb fesztiváljain tette tiszteletét a lemezjátszók mögött. A nagy lendület még ebben az évben is kitart, olyan neves kiadóknál tette és teszi le nyomát mint Relief, Rejected, Kaluki, Snatch, Subliminal és a 7Wallace, valamint az összes jelentős fesztivál line up-jában neve kiemelt helyen szerepel. A My Stage zárásáról pedig az Otherside label büszke tulajdonosa Butch gondoskodik majd.

Pénteken folytatódik a house zenei kalandozás, hiszen a sokak által kedvelt, és várva várt Solomun lép színpadra, de a B Stage vendége lesz az utánozhatatlan Sven Vath is. A délutáni órákban a My Stage-en a Truesounds legénysége Peter Makto, Gregory S, és Davko mulattatja a népet, majd az All Day I Dream képviseletében Gorje Hewek és Izhevski b2b szettjét hallgathatjuk meg 3 órában, majd a minőségi techno-house zene egyik legizgalmasabb alakja Robag Wruhme veszi át a stafétabotot egy eszeveszett zenei utazás erejéig.

Szombaton a bűbájos fiatalember Jan Blomqvist és bandája LIVE előadása lesz a My Stage abszolút kedvence. A Balaton Sound hajón készült anyagukat feltétlen lessétek meg a hangolódáshoz, ámbár az dj szett volt, de tökéletes erre az alkalomra. A helyszínt ezen az estén az Adriatiqe zárja, hazánk képviseletében pedig a Secret Factory és Pöli áll a lemezjátszók mögé.

Image and video hosting by TinyPic

Infó: http://bmylake.hu/2017/fesztival
Esemény: https://www.facebook.com/events/1763558040565836/