Pár nap és kezdetét veszi a nyár legcoolabb elektronikus zenei fesztiválja, a B my Lake Festival 2017!
Ha ott leszel, akkor olvasd el, mire számíthatsz, ha pedig még hezitálsz, akkor érdemes igyekezni a jegyvásárlással, mert a jegyek rohamos tempóban fogynak.

1. Világklasszis LineUp
Ahogy azt már megszokhattátok, idén is az elektronikus zene legkiválóbbjai lesznek jelen a B my Lake Fesztiválon: Sven VäthSolomun (Official)Adam BeyerLOCO DICEBen KlockDixonSam PaganiniRØDHÅDJulian JeweilBen SimsJan BlomqvistMind AgainstJackmasterAmelie Lens és még nagyon sokan mások garantálják a feledhetetlen 4 napot (ráadásul hazai pénztárcára szabva).
A teljes programot itt találod: www.bmylake.hu

2. Először Magyarországon a Drumcode Night!
Erősen kezdünk: a világ egyik legnépszerűbb techno kiadója, az Adam Beyer által vezetett Drumcode érkezik a B my Lake-re. Augusztus 23-án Drumcode Night w/ Adam Beyer, Sam PaganiniEnrico SangiulianoDense & Pika

3. Fedett B Stage!
Napsütésben véd a hőgutától, esőben nem befolyásolja a bulit a B Stage (nagyszínpad) fölé helyezett fedés. Add át magad a zenének és a látványnak, idén garantáltan ámulatba fog ejteni!

4. VIP
VIP fedett sátor, kényelmes lounge és lelátó közvetlenül a B Stage mellett. Az emelvényről premier plánban élvezhetők a nagyszínpad-szettek. Saját bárpult és külön WC-k alap. Vigyázat, a pénteki és szombati VIP napijegyekből már csak pár darab maradt!

5. Szeparált kemping
A fesztivál a Balaton egyik legszebb partszakaszán helyezkedik el, s nincs ez másképp a tőle mindössze 2 perc sétára található BeachFront kempinggel sem. A szeparált kempingbe kizárólag B my Lake bérlettel és napijeggyel rendelkezők léphetnek be. Még több infót a szolgáltatásról a http://bmylake.hu/2017/jegyek/category/entry-ticket menüpotban találsz.

6. Merchandise
Vidd haza a fesztivált pólón, legyezőn, pulcsin, napszemüveg formájában, bögrén, táskán, törölközőn. Érkezik a B my Lake 2017 kollekció! Keresd a Merchandise sátrat fesztivál területén!

7. Szolgáltatások
Csomagmegörző
A csomagmegörző sátrat a fesztivál főbejárata előtt, valamint a BeachFront kempingben találod.

Értékmegörző
Idén 2 féle értékmegörzővel találkozhatsz: a basic értékmegörzőt a Csomagmegörző sátorban találod (fesztivál bejárattal szemben), vagy bérelhetsz 4 napra egy 220V értékmegörző boxot, amiben a telefonodat is bármikor feltöltheted. Részletes infók a www.bmylake.hu HÍREK menüpotjában.

Telefontöltés
Töltsd fel bármikor ingyenesen a telefonodat a fesztivál területén a G-Force Labs sátorban, vagy a BeachFront kemping csomagmegörzőjében kihelyezett feltöltőpontokon.

8. Extrák
Töltsd aktívan a napot és a Lake Stage program hallgatása közben próbáld ki a SUP deszkákat. Vagy ülj be a G-Force Labs versenyautó szimulátorba. Ha sajog a hátad, vagy meghúztad a lábad, keresd az ingyenes thai fesztivál-masszázs sátrat és add át magad a pihenésnek! Ha pedig igazi „dög” hajat vagy szakállat szeretnél, akkor bízd rá magad a Marosfalvi Hair csapatra.

9. Food Truck Zone
Herz Food Truck, Meat&Souce, Zing Burger, Las’Vegans és még sokan mások várnak igazi csemegékkel a Food Truck Zónában. A főváros legmenőbb truckjait gyűjtöttük csokorba, válaszd ki a kedvencedet!

10. Chill Zone
Élvezd a balatoni kilátást az óriás hencsergőkön fekve és dobj magadról egy képet az Instagramra #bmylakefestival hashtaggel.

11. Siófok-Zamárdi
Ne fájjon a fejed az utazás miatt, ha Siófokon vettél ki szállást. A Tisza Transzferrel mindössze 30 perc alatt a fesztiválon lehetsz. A menetrendet és a részletes infókat keresd a www.bmylake.hu HÍREK menüpontban.

12. Parkolás és Forgalomkorlátozás
Ingyenes őrzött parkolóval várjuk a fesztiválra érkezőket! Vigyázat! Mindannyiótok biztonsága érdekében idén jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani Zamárdiban. Ha a fesztiválhoz közel eső zónában van szállásod, akkor keresd fel a tulajdonost, aki behajtási engedélyt biztosít számodra. Ellenkező esetben kövesd a Kresz szabályait és légy türelmes kollégáinkkal és a többi vendéggel. A forgalomkorlátozással kapcsolatos információkat itt találod: http://bmylake.hu/2017/hirek/13

13. Festipay, a Fesztiválkártya
A fesztiválon kényelmesen és gyorsan, készpénzmentesen fizethetsz mindenért, legyen az étel, ital, póló, szolgáltatás bármi. A Festipay kártyádra készpénzben vagy bankkártyán keresztül töltheted fel a kívánt összeget a B my Lake területén található feltöltőpontokban.
Jó előre szólunk, hogy a megmaradt összeget legkésőbb Augusztus 27. 12.00 óráig válthatod vissza!
Megjegyzés: A fesztivál területén a PayPassos kártyádat is használhatod. Válaszd azt a megolást, amelyik számodra kényelmesebb!

14. Hasznos infók indulás előtt
Számos hasznos információt olvashatsz a weboldalunkon található FAQ menüpontban. Ha kérdésed van, keresd kollégánkat az info@bmylake.hu email címen.

Légy részese a B my Lake-nek! Találkozzunk Zamárdiban! 
Még több info: www.bmylake.hu

bml2