Érkezik a klubszezon, így nem meglepetés, ha sokasodnak a jobbnál-jobb programok. Kezdjük mindjárt a Cinema Hall nyitó bulijával, hiszen hosszú csend után hivatalos bulival tér vissza Budapestre a Global Underground.

A monstre kiadó és eseménysorozat az egyik legjelentősebb ékköve az elektronikus zenei szcénának. Kevés olyan nagymenő vagy szimplán tehetséges művész van, aki ne szerepelt volna a GU kiadványokon Deep Dish-től Solomun-ig. A line-up igazán figyelemreméltó, az angol srácok ezúttal sem bíznak semmit a véletlenre.

Dave Seaman négy albumon van túl, így szerepeltetése szinte kézenfekvő volt a Sámánnak. Az Underworld alapító, ízig-vérig művész Darren Emerson is sokadik GU albumán van túl, és kötődése a két betűs legenda felé a mai napig sem kérdéses. Jimmy Van M egyértelműen a magyar közönségnek szól, és bár John Digweed kedvence nem jegyzett albumot a címkén, mégis számtalan esetben jelent ott meg szerzeménye, remixe. Timo Maas-nál meghökkentünk, a vége erős lesz, ez biztos.

Bármilyen furcsa is lehet, az időrendi line-up már most rendelkezésünkre áll. Az estét 21:30-kor az Opening Ceremony vezeti fel, ahol kizárólag magyar művészek mutatják be saját szerzeményeiket, fél 11 magasságában Kühl és Slam Jr. feladata nyilván már a tökéletes warm-up lesz, hiszen 23:00 után már Dave Seaman áll a pultba. A srácok két óránként váltják egymást a következő sorrendben: Jimmy Van M, Darren Emerson és Timo Maas.

A Global persze jó szokásához híven nem hanyagolja el az elhúzódó bulira vágyókat. Ezúttal még meg is fejelik ezt, méghozzá hivatalos before esemény is lesz az afteren felül. A bejutás kizárólag meghívóval érhető el, ahol jacuzzival, szaunával, 200 fős tánctérrel (!!!), és kényelmes backstage-el várnak minden zenei rajongót. Az eseményeket természetesen a meghívott művészek és a Global Underground vezetőinek részvételével zajlik majd.

Mindenféleképpen figyelemreméltó tény, hogy a jegyek fele már jó előre elkelt, érdemes minél hamarabb beszerezni azokat.

Global Underground Budapest: Facebook esemény

Private Before & After Event: Facebook esemény

Jegyek: GU Budapest / GU Private Event
Infoline: +36205162089
Email: info@legendarymoments.hu