A feltörekvő tendenciát mutató nappali “open-air” események palettáját bővítve, szeptember második napján kerül megrendezésre eme családias jellegű, ingyenes kezdeményezésünk. Az elképzeléseink szerint az elektronikus zenei hullámokat a stílushoz leginkább illő nosztalgikus, indusztriális környezetben, némi ínyencségekkel megspékelve tálaljuk nektek. Az összejövetel egyik fő célja a 30-as éveit taposó korosztály igényeinek hiánypótlása, ahol is a minőségi zenehallgatás mellett nagy teret kap a VALÓS, tehát nem VIRTUÁLIS közösségi élet gyakorlása. A helyszín méretei és speciális adottságai lehetővé teszik a beülős beszélgetésektől kezdve, a pultot támasztó italozáson át, a street-food variációk élvezetén keresztűl, a szeparált tánctéren való ritmusos hüppögést is. A zenei repertoárt próbáljuk a napszakhoz íllően összerakni, hidat képezve a homokos tegerpartokat idéző 124-Bpm től… egészen az esti órákban felcsendülő sötétebb 4/4 és Offbeat darabokig. Az időjárás viszontagságait figyelembe véve a rendezvény kizárólag erre alkalmas, ideális meteorológiai körülmények között kerül lebonyolításra… azonban reméljük, hogy a napszemüveg használata valós funkcióját fogja betölteni ezen a délutánon!

Az eseményre való belépés térítésmentes !
Tervezett kezdés : 12:00 !
Tervezett kapuzárás : 22:00 !

Kérlek téged, hogy tiszteljük meg az udvaron működő vendéglátó egységeket és a területre ne hozz be külső termékeket. Részletes árlistát hamarosan mellékelek.

Érkezz gyalogosan vagy kerékpárral, hozd el kis családod vagy akár házi kedvenced… (feltéve, hogy nem delfin vagy komodói varánusz !) Szabadulj ki a munkanapok és a telefonod által behatárolt komfortzónából… légy jelen és éld át a “most”-ban rejlő lehetőségek széles spektrumát.

12:00-14.30 Knox & Danimar ( Tech-House hangolódás )
14:30-16:30 Bleier & Christoph ( Drumcode-szett )
16:30-17:30 Balna ( Cooperate – Vinyl szett )
17:30-18:30 Adam BleakBass ( Szülinapi meglepetés szett )
18:30-20:00 Plastik Angel ( Csak a Bakelit – időutazás )
20:00-22:00 Calman & AGA2L… ( Offbeat és más finomságok )

És hogy milyen kaja lesz? Az esemény napján már az udvarban elérhető lesz egy Vietnámi truck is (pho levesekkel), szemközt parkol majd a Gnocchi furgon (házi készítésű gnocci kombinációk és tészta félék), és természetesen alap tartozék a Robur Bisztró (nekik hetente változik a kínálatuk)…

Esemény: https://www.facebook.com/events/730338003823672