A 2017-es Amsterdam Dance Event egyik fénypontja lesz ismét Dave Clarke saját eseménye a Melkweg-ben. A 13-adik alkalomra egy mindent felülmúló line up-al készül, melyben megtalálható a Boys Noize, Gary Beck, James Ruskin, a visszatérő a British Murder Boys (Regis & Surgeon), de kisebb nevek sem törpülnek el a világsztárok mögött. Estroe, Mirella Kroes, Charlotte de Witte és Mr. Jones is a színvonalas listát gyarapítják.

Sokan csak úgy ismerik Dave Clarke-ot, mint a Techno Bárója, viszont ennél sokkal szélesebb enciklopédiával rendelkezik a zenei szintéren. Egyik legutóbbi tevékenységével, a „Whip It” sorozattal kivívta magának az Electro Lordja címet is. A Whip It bebizonyította, hogy mennyire ellenállhatatlan az electro műfaj is, úgyhogy készüljetek fel az ADE egyik legjobb line-up-jával rendelkező eseményre Október 20-án a Melkweg-ben.

Ki is lehetne jobb headliner a Dave Clarke Presents kiadásában, mint a híres DJ/producer/kiadótulajdonos, Alexander Ridha, azaz a Boys Noize, aki kisujjból egyesíti a különböző stílusokat a hip-hop és a diszkó alapvető alkalmazásával. Ezenfelül a kemény, zörejes és electro house hangokból álló készletével összerakott szettjei nem csak technikailag felemelőek, hiszen egy igazi showman áll a háttérben.

Aztán itt van a legendás British Murder Boys visszatérése is. Regis és Surgeon másodprojektje olyan legendás előadásokért volt felelős, amikkel totális káoszt hoztak létre azzal, hogy a techno brand-et szétszaggatták punk jellemvonásokkal, zavarba ejtő zajokkal, szexuális hanghatásokkal és csörömpöléssel. Mindez teljesen kompatibilis Lady Starlight-al is, aki már korábban együtt dolgozott Surgeon-el.

A techno rajongók örömmel látják viszont Gary Beck-et a névsorban. A fantasztikus dj és producer, akinek már jelentek meg zenéi olyan híres kiadóknál, mint a Cocoon vagy a Saved, ezúttal legutóbbi kiadásával a ’Famoo Funk’-al elnyerte Dave Clarke támogatását a „White Noise” műsorban, valamint a BBC Radio 1 is állást foglalt mellette.

Aztán ott van James Ruskin, a sokoldalú Blueprint kiadó feje, aki szintén felelős volt Surgeon, Lakker és Samuel Gerridge legjobb zenéiért is. DJ-ként és producerként folyamatosan újra éleszti önmagát, legyen szó a saját zenei pályájáról vagy a kollaborációról Mark Broom-al vagy Regis-el.

A tavalyi emlékezetes szereplése után nem meglepő, hogy Charlotte de Witte is viszont látható a line-up-ban. A flamand dj és producer nagyon rövid idő alatt illeszkedett be a techno szcénába, legfőképp a techno sötétebb oldala iránti szeretetének köszönhetően.

A fellépők névsora a holland veteránokkal lett teljes, Mirella Kroes, Estroe és Clarke stúdióbarátja, Mr. Jones töltik ki a fennmaradó helyeket.

unnamed (3)

Event: Dave Clarke Presents
Belépőjegyet még 29 euro-ért ITT tudsz vásárolni a rendezvényre.