Az angol Mixmag cikke szerint minden egy elveszített fogadással kezdődött. A liverpooli diáklánynak büntetésből magára kellett varratnia a kedvenc klubjának a logóját. Eleinte habozott, barátainak azonban sikerült rábeszélnie arra, hogy tegye meg, hiszen akkor élete végéig meg van oldva az ingyen belépő. Ha azt nézzük, akkor bőven megtérülni látszik a dolog, hiszen a tetoválás mindössze 35 fontba került.

A tetoválást Abigail Frankreich (Tattoo-Studio Odyssey) készítette el, aki először igen csak meglepődött a különleges kérésen. Először le akarták róla beszélni, végül felvették a kapcsolatot a szóban forgó klubbal, akik valóban megerősítették, hogy a lánynak nem kell többet majd sorban állnia, hiszen állandóan rajta lesz a pecsétje.

A cikkre rengeteg komment érkezett Németországból is. Többen megosztották a saját tetoválásukat. Mint kiderült, egyáltalán nem ritka jelenségről van szó.

Néhány jól, illetve kevésbé jól sikerült techno-tetoválást összegyűjtöttünk korábban már ITT és ITT. Lentebb pedig a pecsét-tetoválások közül szemezgetünk.
pecset2pecset3pecset4