A legutóbb július végén jelentkező sorozat akkori vendégei Citizenn és Latmun voltak, akik az akkor még szabadtéri bulin igazán jó mókát csaptak az egyéni és a meglepetés b2b szettjükkel is. A buli előtt voltak olyan kedvesek, és interjút is adtak a srácoknak, amit egyelőre csak angol felirattal, de itt tudtok megnézni:

A pénteki esemény már fedett helyen, a Csengery utcában lévő Fáklya klubban kerül megrendezésre, az este sztárvendégei pedig Francis Harris és DJ Aakmael lesznek.
A szervezők már a sorozat indulásakor kitűzték maguk elé a célt, hogy leszámolnak a másfél órás dj szettekkel, amit eddig is tartottak, arra viszont ők sem számítottak, hogy Francis egyenesen egy 4 órás szettel fog készülni erre az estére!

Ő talán nem is szorul különösebb bemutatásra, valószínűleg a bulikban és a zenékben jártas arcok belefutottak már az Adultnapper vagy a Frank & Tony névbe. Utóbbi felállásban járt is nálunk tavaly a Larmben. Zenéire jellemző, hogy erős érzelmekkel vannak átitatva, amire nagy hatással volt előbb édesapja (ezután hagyott fel az Adultnapper alteregóval), majd később édesanyja elvesztése is, ami a legnagyobb törés volt az életében és alapjaiban formálta át a gondolkodásmódját a világról.

DJ Aakmael, polgári nevén Greg Stewart először lép fel Magyarországon, és vinyl only szettel készül!
Ő születése óta különböző zenéken nőtt fel, édesanyja énekelt, édesapja zenekarban játszott és mindkettőjüknek óriási lemezgyűjteménye volt otthon. Greg egyik célja az volt gyerekként, hogy egyszer lekörözze őket, ami végül elég fiatalon sikerült is neki.
16 évesen kezdett dj-zni és több mint 20 évig volt rádióműsora a virginiai WDCE 90.1FM-en. Napjaink deep house szcénájának egyik meghatározó alakja, mixeiben tökéletes elegyet alkotnak a vokálos trackek az ütősebb deep house zenékkel. Megjelenései olyan kiadóknál látnak napvilágot, mint a Unified Records, Uzuri, Real Tone/Earthrumental, Kolours, Hizhou, Church UK, NDATL, Morris-Audio, vagy sajátja, a Unxpozd Entertainment.

Hazai oldalról Gregory S fogja előkészíteni a terepet aki sokaknak ismerős lehet a Truesounds csapatból, vagy éppen a Peter Makto & Gregory Sformációból.

A buli után reggel 6-tól ingyenes after lesz a Kikötőben a Jászai Mari téren, reggel 6-tól kifulladásig!

Elővételes jegyek
Október 6. 20:00-ig: 2000 HUF
https://oneticket.hu/eat-my-house-i-scissor-thread-showcase-865
Helyszínen: 2500 HUF

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/349617395475235/