Gabriel Ananda Levermann-t már egészen fiatal korában érdkelte a zene, az elektronikus zene iránti rajongása viszont csak 1995-ben keződött. Ekkor hallotta ugyanis először Sven Väth élő szettjét. Munkássága majdnem két évtizedre tekint vissza, a Da Hairy Belafontes duó egyik tagjaként jelent meg első darabja még 1998-ban Daylight Comes and We Do not Want to Go Home címmel. A sikertörténet azonban csak néhány évvel később kezdődött, nagyjából az ezredfordulón. A For Love majd a Wild Cherry című EP-k voltak a kölni székhelyű Karmarouge címke legelső darabjai, de ehhez a kiadóhoz köthető a Childish Dream EP, rajta pedig az Ihre Persönliche Glücksmelodie amely  nemcsak a mentor, Sven Väth hanem sok más techno fanatikus kedvence volt ekkoriban.

Meghatározó szerepet játszott Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány legnépesebb városa zenei életének alakulásában, hiszen a Kompakt csoport  kivételével minden kölni kiadónál megjelent legalább egy kislemeze. Eleinte a Traum Schallplatten családhoz tartozó My Best Friend és Trapez voltak ezek a platformok, majd 2004-ben debütált a Treibstoff-nál is Süssholz című trackjével amely szépen lassan a német DJ-chartok tetejéig kapaszkodott fel. A remek kapcsolat a Traum családdal végig megmaradt, honfitársával Dominik Eulberg-gel számos közös munka jelent meg a nagyon népszerű kölni címkénél. Németországon kívül viszont a 2006-ban készült Doppelwhipper kapcsán ismerkedhettek meg a nevével, ennek a tracknek a sikere pedig végérvényesen felfelé ívelő pályára állította Gabriel csillagát. 2009-ben saját kiadót alapított Basmati néven, produceri munkái azóta főleg ide koncentrálódnak.

A német varázsló mellett a hazai élvonalat a Hi!Fly rezidensei, az Yvel & Tristan páros valamint James Grow képviseli majd.

● HI!FLY room ●
Gabriel Ananda
Yvel & Tristan
James Grow

Jegyvásárlási lehetőségek:

Online elővétel 1
Online elővétel 2

Facebook esemény pedig ITT.