A nappali szórakozás jegyében foglalhatjuk el szombaton a RIO-t, 4 új névvel a sorozat repertoárjában!

Az életünkből idén is kivonuló nyár nagy űrt tölt be a szívünkben, melyet a Cinematiné crew jól kezel a nappali bulik jegyében. Az először nyári nappalokon megrendezésre kerülő eseménysorozat idén februárban már bejátszotta a téli kiadását, ahol Lee Burridge pakolt egy forró táncra valót, majd a nyári alkalmakat követően november 18-án már őszi kiadásban jelentkezik a Cinematiné.

Hagyomány hűen a sorozat állomásain mindig új nevekkel szolgál szórakoztatást, ez alkalommal is a RIO-ban, annak teljes elfoglalásával. A felhozatal nem lesz gyenge; Andrea Oliva érkezésén sokan felkapták a fejüket. A svájci származású Andrea idén a Tomorrowland fesztiválról sem hiányozhatott, sőt, annak after videójában is helyet kapott az egyik friss szerzeménye.

De nem csak őt hozza el számunkra a Cinematiné #012 őszi állomása, hiszen 3 további névvel gazdagított line up-ra szórakozhatunk. Név szerint a Hot Creations kiadó égisze alól ismert Patrick Topping, valamint Pirate Copy és Pete Zorba neve mögött húzódó zenei áramlatokkal ismerkedhetünk a nappali buli folyamán. Ők hárman ráadásul egy kiadótól, a Kaluki Musik-tól érkeznek, így egy label hangzásvilágába is belekóstolhatunk a jól eltöltött szombat során.

Hazai supportra is bátran számíthatunk, a The Debut Band két oszlopos tagja, Andras Garay és Jaffa Surfa, és a Badgirls részéről James Cole hangolja elő a világosban tartandó e-zenei mulatságot.

Az egész nappali eseményre pedig a folytatásként is szolgáló Cinema Hall 7th Bday buli teszi fel a koronát, ahol Andrea Oliva ráadás szettet ad és vele tart a mozi falai közé Richy Ahmed és a magyar közönség kedvencnek kikiáltható SIS is.

Jegyeket a programokra külön és kombinálva is kaphatunk, bővebb infók az eseményeknél találhatók!

Cinematiné #012: https://www.facebook.com/events/2019915644920387/
Cinema Hall 7th Bday: https://www.facebook.com/events/1949519851937598/