Az év utolsó napjára számtalan programlehetőséget találunk szerte Európában. Ezek a desztinációk mind könnyen megközelíthetők Budapestről.  Még nem késő lefoglalni a szállást és a repjegyet.

HYTE, Berlin

Berlin a techno fővárosa, a HYTE pedig hamisíthatatlan ipari életérzéssel hívogat. A DJ-k 24 órán át fogják egymást váltani, többek között Nina Kraviz, Adam Beyer, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, Tale Of Us, Bjarki, Pan Pot és Gregor Tresher is itt köszönti az új évet. Ahogy tavaly mi is, az erről készült beszámolót ITT olvashatjátok.

Esemény: https://www.facebook.com/events/429486870781164/

Hyte-Funkhaus@PabloBustos-5-1

COSMO NYE, Róma

Rómában minden évben erős a szilveszter, ez idén sem lesz kivétel. A COSMO a kontinens egyik legnagyobb szabású rendezvénye ezen a napon. Ezen az éjszakán Róma építészeti hagyománya találkozik a legmodernebb művészettel. Az esemény érdekessége, hogy négy különböző helyszínen rendezik. Egyébként ez is 24 órás buli lesz, többek között Chris Liebing, Ilario Alicante, Len Faki, Loco Dice, Marco Faraone, Nastia és Sam Paganini főszereplésével.

Esemény: https://www.facebook.com/events/119453885437812/

cosmo
Awakenings: New Years Eve Special

Amszterdam az év minden napján megér egy kirándulást. Az Awakenings Európa talán legerősebb brandje a piacon. Ez pedig garancia a legjobb minőségre. A szilveszteri bulira már minden jegy elfogyott, de harmincadikára (ahol nappali és éjszakai bulit is rendeznek) és elsejére még vannak jegyek.

Bővebb infó: https://www.facebook.com/pg/awakenings/events/

Awakenings_principal_recadré-webayrton

PRINTWORKS, London

Ez lesz az első szilveszter London egyik legújabb szórakozóhelyén, ami februárban nyitotta meg kapuit és hamar a kiadók és lemezlovasok kedvencévé vált. A szilveszteri fellépők között találjuk MK, Lee Foss, Route 94 nevét is. Másnap pedig a drum and bass-é lesz a főszerep Noisia és DJ Zinc vezérletével, Illetve inkább még aznap, mivel az újév első napján már délután 1-től szólnak a tört ütemek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/159797961286666/ és https://www.facebook.com/events/889824717834425/

printworks

I Need Rhythm NYE, Haarlem

Ez talán egy kevésbé ismert rendezvény. A helyszín (csekkold a videót) viszont hamisíthatatlanul underground, a Lichtfabriek a holland Haarlem városában. A fő fellépők között találjuk Marco Bailey, Reinier Zonneveld, Egbert és Roberto Capuano nevét.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1107895372647384/

haarlem

Berghain, Berlin

December 30-án, szombat éjjel indul a menet. Előre láthatóan egészen január 2., déli 12 óráig. Ez pedig összesen 60 óra, mely során összesen 40 DJ váltja egymást a pultban. Tavaly és tavalyelőtt is részt vettünk a szilveszteri mulatságon, az erről készült beszámolókat ITT és ITT olvashatjátok.

Bővebb infó: https://www.residentadvisor.net/events/1036708

de-berghain-panorama-bar